4 dintr-o lovitură! Bârlădeanca Rose Marie Lanciu a impresionat juriul emisiunii ” Românii au talent”

În 2014,marea finală a emisiunii „Next Star” a fost câştigată de bârlădeanca Ane Marie Lanciu. La aceea vreme, o fetiţă de 12 ani care îşi descoperise talentul în urmă cu un an.

0
Bârlădeanca Rose Marie Lanciu
Bârlădeanca Rose Marie Lanciu-arhiva personală
- Reclamă -

Rose Marie  este din Barlad și a început să cânte de la 12 ani. A luat timp de un an lecții de canto. A renunțat la lectii și a început să studieze acasă. Și-a luat un microfon și a început să repete singură.

Tatăl îi caută melodii și tot el a îndrumat-o către opera . El se ocupă de tot ce e legat de muzica, el o duce la concursuri, el îi caută melodii, el o ajută și cu rochiile,scriu cei de la Pro tv.

Adolescenta nu este la prima ieşire scenică, dimpotrivă! În 2014,marea finală a emisiunii „Next Star” a fost câştigată de bârlădeanca Rose Marie Lanciu. La aceea vreme, o fetiţă de 12 ani care îşi descoperise talentul în urmă cu un an. Juriul show-ul de la Antena 1 a fost cucerit pentru a doua oară de vocea bârlădencei, după semifinalele  când i-a cucerit pe Lora, Maria Cîrneci, Connecte-R, Vasile Muraru şi Pepe cu interpretarea piesei „I have nothing”, din repertoriul lui Whitney Huston.

Cristina Radulescu

Bârlădeanca Rose Marie Lanciu a impresionat juriul, Bârlădeanca Rose Marie Lanciu, Rose Marie Lanciu 4 dintr-o lovitură! Bârlădeanca Rose Marie Lanciu a impresionat juriul emisiunii " Românii au talent"

- Reclamă -

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.