Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

Sănătate445 de cazuri confirmate cu SARS-CoV-2 în județul Vaslui
Articol din categoria: Stiri si Informatii

445 de cazuri confirmate cu SARS-CoV-2 în județul Vaslui

Cele mai citite Știri

445 de cazuri confirmate cu SARS-CoV-2 în județul Vaslui

- Reclama -

445 de cazuri confirmate cu SARS-CoV-2  în județul Vaslui

Situația statistică actualizată pentru județul Vaslui, 23.07.2020, conform informațiilor oferite de Direcția de Sănătate Publică Vaslui:
445 de cazuri confirmate cu noul coronavirus – 139 de persoane internate în spital, decedate 25 de persoane, 162 de persoane vindecate și 119 persoane pozitive la domiciliu.

Față de raportarea de miercuri, astăzi au mai decedat 2 persoane.Grupul de Comunicare Strategică (GCS) transmite joi că, în ultimele 24 de ore, 25 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit, numărul total al deceselor pe teritoriul României ajungând la 2.126.

Potrivit GCS, este vorba de 16 bărbaţi şi 9 femei, internaţi în spitalele din Argeş, Bacău, Călăraşi, Dâmboviţa, Galaţi, Ialomiţa, Maramureş, Mehedinţi, Prahova, Sibiu, Vaslui, Vrancea şi Bucureşti.

Dintre acestea, două decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 40 – 49 ani, patru la categoria de vârstă 50 – 59 ani, opt la categoria de vârstă 60 – 69 ani, cinci la categoria de vârstă 70-79 ani şi şase la persoane cu vârsta de peste 80 de ani.

Toate decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, precizează GCS

- Reclama-reclame ziare barlad

Polițiștii vasluieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.
În ultimele 24 de ore, peste 110 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui și 48 de polițiști locali au desfășurat misiuni specifice.
S-a verificat modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor impuse în cazul a peste 95 de persoane. De asemenea, 37 de societăți comerciale/ PFA au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul Stării de alertă.
Polițiștii vasluieni acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

Documentele oficiale emise la nivel național în contextul pandemiei de COVID-19 pot fi consultate pe portalul stirioficiale.ro, în secțiunea Hotărâri și legislație.
O altă pagină web ce cuprinde informații de interes public privind epidemia de COVID-19 este www.cnscbt.ro. (Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică).

Apelați pentru recomandări și alte informații linia TELVERDE – 0.800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. Apelați 112 doar în caz de urgență!
Informații legate de COVID -19 puteți primi și la numărul de telefon – serviciu de permanență al Direcției de Sănătate Publică Vaslui – 0770.379.448.
Vă reamintim de asemenea și linia telefonică TELVERDE – 0.800.800.165, număr la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID – 19.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
- Reclamă -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Au fost prinși suspecții odioasei crime comise în Pungești

UPDATE: Oamenii legii l-au prins pe Buzatu Zoro și pe concubina acestuia la Brașov. Ei au fost reținuți și...

Alte știri de interes

- Advertisement -