Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
Sănătate6 concentratoare şi 180 măşti de oxigen vor ajunge la Vaslui. Acestea...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

6 concentratoare şi 180 măşti de oxigen vor ajunge la Vaslui. Acestea au fost donate din partea grupului Superbet, Fundaţiei Superbet şi eforturilor Asociaţiei INACO

Concentratoarele de oxigen au fost achiziţionate din Danemarca, Germania şi Franţa şi reprezintă o parte esenţială în actul medical de tratare a pacienţilor care ajung în spital cu forme grave de COVID19.

Cele mai citite Știri

6 concentratoare şi 180 măşti de oxigen vor ajunge la Vaslui. Acestea au fost donate din partea grupului Superbet, Fundaţiei Superbet şi eforturilor Asociaţiei INACO

Concentratoarele de oxigen au fost achiziţionate din Danemarca, Germania şi Franţa şi reprezintă o parte esenţială în actul medical de tratare a pacienţilor care ajung în spital cu forme grave de COVID19.

- Reclama -
Peste 100 de concentratoare şi 3.000 măşti de oxigen vor ajunge la pacienţii cu COVID19, internaţi în spitale, campania de donare, în valoare de 200.000 de euro, fiind posibilă datorită finanţării din partea Grupului Superbet, Fundaţiei Superbet şi eforturilor Asociaţiei INACO – Iniţiativa pentru Competitivitate.

Conform unui comunicat remis, sâmbătă, AGERPRES, primul lot de 10 concentratoare a fost trimis vineri către spitale din Piteşti, Craiova, Călăraşi, Brăila, Timişoara, Galaţi şi Turnu Măgurele, acolo unde nevoia de astfel de echipamente este acută, conform prioritizării făcute de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă şi de Direcţiile de Sănătate Publică din ţară.

Am înţeles nevoia acută de dotare a spitalelor cu aceste echipamente, aşa că ne-am mobilizat imediat. Eforturile pe care le-am depus în ultimele zile au fost imense pentru că a fost o adevărată provocare să găsim concentratoarele pe piaţa internă comună. Nu am fi putut face asta fără sprijinul celor de la Superbet, cărora le mulţumesc pentru ca au avut iniţiativa acestei campanii şi că au finanţat integral toate echipamentele ce vor fi donate. Pe această cale, le mulţumesc şi partenerilor Shape Robotics care, încă o dată au demonstrat că sunt prezenţi atunci când societatea are nevoie de ei. De departe, cea mai mare provocare a fost prioritizarea spitalelor unde vor fi donate echipamentele, însă, am avut un real sprijin din partea DSU şi a Ministerul Sănătăţii, prin Laura Vladislav, care ne-a facilitat comunicarea cu Direcţiile de Sănătate Publică din ţară”, a declarat Andreea Paul, fondator INACO.

Andreea Paul
6 concentratoare şi 180 măşti de oxigen vor ajunge la Vaslui. Acestea au fost luate de din partea grupului Superbet, Fundaţiei Superbet şi eforturilor Asociaţiei INACO

Concentratoarele de oxigen au fost achiziţionate din Danemarca, Germania şi Franţa şi reprezintă o parte esenţială în actul medical de tratare a pacienţilor care ajung în spital cu forme grave de COVID19.

Am decis să acţionăm, văzând starea de asediu în care se află sistemul medical din Romania. Sper ca ajutorul nostru să fie cât mai de folos acolo unde ajunge, atât pentru cadrele medicale pentru a le uşura lupta, cât şi pentru pacienți pentru a-i salva. România este cumva în situaţia dramatică a Italiei la începutul pandemiei, dar atunci nu existau vaccinurile, care ne ajută să nu facem formele grave care necesită spitalizare. Este un moment în care trebuie să facem fiecare ce trebuie – să respectăm măsurile de izolare socială şi să ne vaccinăm, dacă nu am făcut-o încă, pentru a lăsa în urmă recordurile negative pe care România le înregistrează la nivelul întregii lumi de câteva săptămâni încoace”, a spus Augusta Dragic, fondator şi preşedinte al Fundaţiei Superbet.

La prima acţiune a campaniei au participat vineri şi doi dintre „ambasadorii” Superbet, Benny Adegbuyi şi Ilie Dumitrescu. De altfel, Ilie Dumitrescu s-a implicat şi anul trecut în acţiunile de ajutorare a spitalelor din România derulate de INACO alături de Fundaţia Superbet şi Superbet.

- Reclama-reclame ziare barlad

concentratoare oxigen, măști oxigen, SUPERBET 6 concentratoare şi 180 măşti de oxigen vor ajunge la Vaslui. Acestea au fost donate din partea grupului Superbet, Fundaţiei Superbet şi eforturilor Asociaţiei INACO

Ştim ce eforturi depun şi cadrele medicale în această perioadă, suntem alături de ei, sunt profund mişcat de ce văd în spitalele din România. Împreună dăm o mână de ajutor în această criză de oxigen, îmi doresc din tot sufletul ca cei în suferinţă să treacă peste acest moment complicat din viaţa lor”, a afirmat Ilie Dumitrescu.

Echipamentele medicale vor fi livrate de voluntarii Superbet din ţară, în tranşe, pe măsură ce ajung în România şi în funcţie de nevoile urgente alte spitalelor. Între timp,vor fi depozitate în condiţii de siguranţă, cu sprijinul Dentotal în spaţiile lor logistice. În total, vor ajunge în 67 de spitale, din Bucureşti şi în alte 27 de judeţe.

Astfel, în Bucureşti vor ajunge 21 concentratoare şi 700 măşti de oxigen, în Constanţa – 8 concentratoare şi 220 măşti de oxigen, în Gorj – 5 concentratoare şi 125 măşti de oxigen, în Iaşi – 7 concentratoare şi 175 măşti de oxigen, Vaslui – 6 concentratoare şi 180 măşti de oxigen, Prahova – 5 concentratoare şi 150 măşti de oxigen, Ilfov – 2 concentratoare şi 60 măşti de oxigen, Argeş – 4 concentratoare şi 120 măşti de oxigen, Brăila – 4 concentratoare şi 100 măşti oxigen, Călăraşi – 4 concentratoare şi 100 măşti oxigen, Satu Mare – 4 concentratoare şi 120 măşti de oxigen, Buzău – 3 concentratoare şi 90 măşti de oxigen, Bacău – 3 concentratoare şi 90 măşti de oxigen, Dolj – 3 concentratoare şi 75 măşti de oxigen, Ialomiţa – 3  concentratoare şi 75 măşti de oxigen, Alba – 3 concentratoare şi 90 măşti de oxigen, Sălaj – 3 concentratoare şi 90 măşti de oxigen, Botoşani – 2 concentratoare şi 50 măşti de oxigen, Galaţi – 2 concentratoare şi 50 măşti de oxigen, Neamţ – 2. concentratoare şi 50 măşti de oxigen, Teleorman – 2 concentratoare şi 50 măşti de oxigen, Tulcea – 2 concentratoare şi 60 măşti de oxigen, Mehedinţi – 1 concentrator şi 25 măşti de oxigen,Timişoara – 1 concentrator şi 25 măşti de oxigen, Harghita – 1 concentrator şi 25 măşti de oxigen, Hunedoara – 1 concentrator şi 25 măşti de oxigen, Caraş Severin – 1 concentrator şi 25 măşti de oxigen şi Vrancea – 1 concentrator şi 25 măşti de oxigen.

Superbet este o companie românească fondată în 2008, cu peste 5.000 de angajaţi, mai mult de 1.000 de agenţii în toată ţară şi o puternică prezenţa online. Prin Fundaţia Superbet, grupul derulează în permanenţă programe CSR prin care se implică în viaţa comunităţii.

INACO este o comunitate non-profit cu peste 60 de experţi voluntari – economişti, sociologi, psihologi, antreprenori, mentori, futurologi, inovatori sociali, specialişti în digitalizare, ştiinţă şi tehnică, în relaţii internaţionale, branding, comunicare şi PR, social shaper, global futurist.

Scopul transformator al INACO este să asigure acces gratuit tuturor elevilor României la educaţie digitală inteligentă, prin construcţia de Smart Lab-uri 4.0 în toate unităţile de învăţământ din ţară şi instruirea profesorilor. În această perioadă, INACO alături de companii private din România, desfăşoară un program de acţiuni şi proiecte prin care acordă ajutor Sistemului Naţional de Sănătate în lupta împotriva noului Coronavirus.

 

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Program CARP Barlad Paste 2023
- Reclamă -
- Reclamă -
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -

Ultimele știri

Au venit autobuzele electrice, mare parte dintre bârlădeni încă se luptă cu glodul!

Realizare de scris și de lăudat la gazeta de perete a Primăriei. Au sosit magnificile mijloace de transport în...

Alte știri de interes

- Advertisement -