Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
Sănătate60 de cazuri de COVID-19 înregistrate într-un spital vasluian
Articol din categoria: Stiri si Informatii

60 de cazuri de COVID-19 înregistrate într-un spital vasluian

Cele mai citite Știri

60 de cazuri de COVID-19 înregistrate într-un spital vasluian

- Reclama -

60 de cazuri de COVID-19 înregistrate într-un spital vasluian

Situația epidemiologică la nivelul județului Vaslui duminică, 27.09.2020, conform informațiilor oferite de Direcția de Sănătate Publică Vaslui, se prezintă astfel – 2838 de cazuri confirmate cu noul coronavirus:

-244 de persoane internate în spital: 237 pe secții (asimptomatici 7, forme ușoare 60, forme medii 141, forme severe 29 ) și 7 în ATI;
-82 de persoane decedate;
-2145 de persoane vindecate;
-267 de persoane pozitive la domiciliu;
-60 de persoane confirmate pozitiv aflate în Spitalul de Psihiatrie Murgeni – ancheta epidemiologică este în desfășurare;
-40 de persoane confirmate pozitiv aflate în Centrul de Recuperare și Reabilitare Râșești – ancheta epidemiologică este în desfășurare.

Polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.
În cursul zilei de ieri, 26 septembrie 2020, peste 140 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui și peste 50 de polițiști locali au desfășurat 2 misiuni specifice.
S-a verificat modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor impuse în cazul a peste 130 de persoane. De asemenea, peste 30 de societăți comerciale/ PFA au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul Stării de alertă.
Polițiștii vasluieni acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

Respectați regulile de distanțare socială în cadrul întâlnirilor familiale și limitați la maximum orice contact direct cu alte persoane, în afara celor care fac parte din familia restrânsă!
Evitați zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane, de tipul adunărilor publice, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere, locuri de joacă!
Respectați cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități, pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și pe cei apropiați!
Purtați MASCA DE PROTECȚIE, astfel încât nasul și gura să fie acoperite, pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și pe cei apropiați!

Apelați pentru recomandări și alte informații linia TELVERDE – 0.800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. Apelați 112 doar în caz de urgență!
Informații legate de COVID -19 puteți primi și la numărul de telefon – serviciu de permanență al Direcției de Sănătate Publică Vaslui – 0770.379.448.
Vă reamintim de asemenea și linia telefonică TELVERDE – 0.800.800.165, număr la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID – 19.

- Reclama-reclame ziare barlad

Cancelaria Prefectului Vaslui,
27.09.2020

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Program CARP Barlad Paste 2023
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Casa de ajutor reciproc barlad
Urari Paste CARP Barlad
Program-Carp_BArlad-Sarbatori-Iarna-2023
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Lica Lilia este noul medic gastroenterolog al spitalului bârlădean

Doctorul Lica Lilia este medic rezident an V in specialitatea Gastroenterologie și care din această iarnă s-a alăturat echipei...

Alte știri de interes

- Advertisement -