900 locuri de muncă în domeniul agricol în Spania prin rețeaua EURES

Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.  Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 15 aprilie 2021.

0
locuri de munca in UE
- Reclamă -

Firma SUREXPORT COMPANIA AGRARIA S.L. din regiunea Huelva, localitatea Almonte, Spania oferă 900 locuri de muncă în agricultură la recoltare fructelor: căpșuni, zmeură, mure și afine.

 Cei interesați trebuie să cunoască anumite detalii , și anume că se lucrează 6 ore și 30 minute/zi (cu pauză de masă de o jumătate de oră), în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva.

 Angajatorul are nevoie de femei (600 persoane) și 150 cupluri; vârsta 18 – 50 ani; experiență în agricultură și capabile să recolteze căpșuni, afine, zmeură și mure, la temperaturi ridicate în primăvară, din sere.

Salariul brut este de 44,99 euro/zi din care se scad asigurări de sănătate și TVA (net 41,29 euro/zi). La sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,70 euro centi/zi (persoane noi) și la persoanele care au mai lucrat la firmă, un bonus de 0,80 euro cenți/zi. Orele suplimentare se plătesc cu 7,47 euro brut/oră.

 La capitolul beneficii și alte condiții trebuie să știți: cazarea este oferită gratuit de companie; se plătesc utilitățile (electricitate, apa, gunoi și butelie) 1,73 euro/zi din net. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este platită de muncitor.

- Reclamă -

Angajarea se face pe baza unui contract temporar de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă 15 zile. Contractul de muncă poate  începe cu 01 aprilie 2021.

 Pentru aceste locuri de muncă pot aplica persoanele cu domiciliul în județul Vaslui, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES, Laura Toporascu din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui, compartiment EURES (informații și la telefon 0733.975.394), pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinatate se realizeaza pe baza următoarelor documente: consimțământ tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, declarație pe proprie răspundere privind starea de sănătate a solicitantului, CV, NIE (numarul de securitate sociala din Spania – acolo unde este cazul).

Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.

 Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 15 aprilie 2021.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.