A fost prea târziu pentru el! Bărbat găsit decedat de pompieri

0
A fost prea târziu pentru el! Bărbat găsit decedat de pompieri
- Reclamă -

Detașamentul de pompieri Bârlad intervine cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Chileni, comuna Coroiești, informează reprezentanții ISU Vaslui.

La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta cu violență. În incendiu nu au fost înregistrate victime, însă cetățenii din localitate au apucat să scoată din casă o persoană decedată cu aproximativ o oră și jumătate înainte de izbucnirea incendiului.

Bărbat găsit decedat de pompieri A fost prea târziu pentru el! Bărbat găsit decedat de pompieri Bărbat găsit decedat de pompieri A fost prea târziu pentru el! Bărbat găsit decedat de pompieri Bărbat găsit decedat de pompieri A fost prea târziu pentru el! Bărbat găsit decedat de pompieri

“ Victima a fost găsită decedată.Este un bărbat de 65 ani ” a declarat doctorul Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată.

- Reclamă -

“ Dupa câteva ore, incendiul a fost lichidat. Au ars aproximativ 70 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, trei camere de locuit și bunurile aflate în interior , diverse textile și documente” a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost o lumânare uitată aprinsă lângă persoana decedată.

Cristina Radulescu

Bărbat găsit decedat de pompieri A fost prea târziu pentru el! Bărbat găsit decedat de pompieri

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.