A ieșit prin parbriz – un șofer s-a răsturnat cu mașina

0
A ieșit prin parbriz-un șofer s-a răsturnat cu mașina
- Reclamă -
PNL Barlad Alegeri 2024

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier pe raza localității 1 Decembrie, comuna Banca. Victima s-a răsturnat cu mașina într-o curbă și a fost aruncată prin parbriz.

“ Prezintă traumatism craniocerebral cu plagă scalpată parietal stânga, comoție cerebrală și fractură de femur dr.cu deplasare. Este preluat de un echipaj C2 de la ambulanță Bârlad și transportat la Spitalul Vaslui” a declarat dr. Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

ieșit prin parbriz - un șofer s-a răsturnat cu mașina, a ieșit prin parbriz, un șofer s-a răsturnat cu mașina A ieșit prin parbriz - un șofer s-a răsturnat cu mașina ieșit prin parbriz - un șofer s-a răsturnat cu mașina, a ieșit prin parbriz, un șofer s-a răsturnat cu mașina A ieșit prin parbriz - un șofer s-a răsturnat cu mașina

Șoferul se afla la volanul unei mașini Volkwagen Golf cu care se deplasa pe raza comunei Banca, pe Drumul Comunal DC148, dinspre localitatea 1 Decembrie către Halta Dodești. La un moment dat, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției, răsturnându-se cu autoturismul în afara părții carosabile. Tânărul a fost proiectat prin parbriz, în urma impactului cu solul soldându-se cu leziuni grave.

ieșit prin parbriz - un șofer s-a răsturnat cu mașina, a ieșit prin parbriz, un șofer s-a răsturnat cu mașina A ieșit prin parbriz - un șofer s-a răsturnat cu mașina
Conducătorul auto provine din comuna Luncavița, județul Tulcea, și deține permis de conducere de numai cinci zile, așa că accidentul ar putea fi explicat prin lipsa de experiență, nu prin viteza prea mare. Tânărul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

- Reclamă -

 

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.