A tâlhărit o bătrânică în gara Bârlad

0
- Reclamă -
PNL Barlad Alegeri 2024

Poliţiştii bârlădeni au reținut un bărbat de 23 de ani din Bârlad, județul Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat din municipiul Bârlad, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au stabilit în fața Gării C.F.R. Bârlad, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi deposedat, prin violență, persoana vătămată (o bătrână de 67 de ani, din Tutova, județul Vaslui), de o poșetă în care se afla suma de 90 de lei și alte bunuri personale.

În scurt timp, prezumtivul autor a fost identificat de către polițiștii Biroului de Ordine Publică Bârlad deplasați în urma sesizării, la aproximativ 300 de metri de locul comiterii faptei.

Urmare a probatoriului adminstrat, poliţiştii au luat față bărbat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar persoana vinovată a fost prezentată Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă.

- Reclamă -

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale.    

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.