Accident rutier soldat cu 2 victime. Un copil a ajuns la spital ( Foto)

0
Accident rutier soldat cu 2 victime. Un copil a ajuns la spital
Accident rutier soldat cu 2 victime. Un copil a ajuns la spital
- Reclamă -

Aseară, Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale echipate cu module pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, la un accident rutier produs între localitățile Popeni și Bursuci. La intervenție a fost deplasată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

Accident rutier soldat cu 2 victime

“ La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite două victime neîncarcerate, aflate într-un autoturism căzut într-o râpă, la o distanță de aproximativ 30 metri față de șosea. Victimele, un copil in vârstă de 10 ani și un bărbat în vârstă de 22 ani, au fost aduse la ambulanțe, evaluate, iar după acordarea primului ajutor medical, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, acestea fiind diagnosticate cu politraumatisme produse în urma unui accident rutier” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.


Autoturismul nu prezenta scurgeri de combustibil, iar drumul nu a fost blocat.

- Reclamă -

Șoferul care a provocat accidentul nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicole și se afla și sub influența băuturilor alcoolice.

- Reclamă -

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.