Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
DiverseTeribilism și inconștiență la volan ( Foto&Video)
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Teribilism și inconștiență la volan ( Foto&Video)

Cele mai citite Știri

Teribilism și inconștiență la volan ( Foto&Video)

- Reclama -

Teribilism și inconștiență la volan

În lunile de vară au loc cele mai multe accidente rutiere. 1.864 de oameni au murit şi circa 40.000 au fost răniţi în accidente, doar în 2019.

Un șofer vasluian a pus în pericol viața conducătorilor auto datorită depășirilor inconștiente pe care le-a făcut pe DE581 la ieșirea din Bârlad spre Vaslui.

”Șoferul unui BMW a executat două depăşiri absolut halucinante, punând în pericol de moarte atât viaţa sa, cât şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Sursa Video: Stiri Trafic 24
Imaginile, care au fost filmate de camera de bord al unui alt participant la trafic, arată inconştienţa criminală a conducătorului auto cu număr de Vaslui, care se aruncă în faţa morţii fără să-i pese de consecinţe. Evenimentul a avut loc la ieşire din Bârlad.

Doar prezenţa de spirit şi responsabilitatea celorlalţi doi şoferi au făcut ca o tragedie de proporţii să fie evitată, fapt pentru care cei doi şoferi merită toată aprecierea” conform celor de la Știri Trafic 24.

- Reclama-reclame ziare barlad

În 2019, în România au avut loc 8642 de accidente ,1864 de persoane decedate și 8125 persoane rănite grav, conform Poliției Române.

În lunile de vară au loc cele mai multe accidente rutiere. 1.864 de oameni au murit şi circa 40.000 au fost răniţi în accidente, doar în 2019.

Cele mai multe accidente rutiere grave au loc în timpul concediilor. Anul trecut, 1.864 de oameni au murit în 31.146 de accidente rutiere, potrivit unei analize derulate de către Institutul Naţional de Statistică. Dintre aceştia, 729 erau pietoni. În plus, circa 40.000 de oameni au fost răniţi în accidente pe şosele.

În ceea ce priveşte luna producerii accidentelor, cele mai multe s-au înregistrat în lunile august (11,1% din numărul total de accidente), iulie (10,0%) şi septembrie (9,9%). Referitor la locul producerii acestora, cele mai multe au avut loc în interiorul localităţilor.

Ultimul accident rutier petrecut la Bârlad a avut loc în luna februarie 2020. Doi tineri, în vârstă de 20 şi 21 de ani, au murit după ce autoturismul BMW în care se aflau s-a lovit violent de un gard de beton în Bârlad. Maşina era înmatriculată în judeţul Vaslui, iar la volan se afla un tânăr de 21 de ani, din Galaţi.

Cristina Radulescu

accidente rutiere, accidente rutiere, accidente rutiere Teribilism și inconștiență la volan ( Foto&Video)

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
Program CARP Barlad Paste 2023
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Program-Carp_BArlad-Sarbatori-Iarna-2023
Casa de ajutor reciproc barlad
Casa de ajutor reciproc barlad
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Numărul crescut al celor îmbolnăviți de gripă și COVID modifică programul de vizită la spitalul bârlădean

Ca urmare a creșterii numărului de cazuri confirmate de Covid și gripă, conducerea spitalului bârlădean a decis ca începând...

Alte știri de interes

- Advertisement -