Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

Politică“ Aceeași Mărie, dar cu altă pălărie” - așa se poate...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

“ Aceeași Mărie, dar cu altă pălărie” – așa se poate caracteriza lista PSD pentru alegerile parlamentare

Cele mai citite Știri

“ Aceeași Mărie, dar cu altă pălărie” – așa se poate caracteriza lista PSD pentru alegerile parlamentare

- Reclama -

Au încercat să inducă alegătorului schimbarea aruncând în lupta electorală un tânăr, curat în ochii opiniei publice, dar… legăturile de familie , se pare, că sunt bolnăvicioase la PSD Vaslui. O țară întreagă nu a uitat ieșirea nervoasă a doamnei Gabriela Crețu la adresa ziaristei de la PRO TV. Deși memoria colectivă este de scurtă durată, poate cei care “ mă votează oricum “ așa cum s-a exprimat public distinsa doamnă, o vor sancționa. Degeaba au încercat primarii care nu au mai dorit-o pe un loc eligibil, tătuca Buzatu a transformat imposibilul în posibil. Pentru că el poate!

Lista PSD pentru alegerile parlamentare

Conform listei depusă la BEJ de PSD Vaslui, la Camera Deputaților, pe primul loc se află fostul prefect Eduard Popica.Următorul nominalizat este Adrian Solomon, care are la activ trei mandate de deputat.

Lista locurilor eligibile a PSD este completată de deputatul Irinel Stativă, care a bifat până în prezent trei mandate în Parlamentul României. Pe patru îl găsim pe Aurel Căciulă, deputat la primul mandat, fost consilier local la Huși.

La Senat, lista este deschisă de actualul senator Gabriela Crețu, fost europarlamentar.

Pe locul al doilea se află administratorul public al Consiliului Județean Valeriu Caragață.

- Reclama-reclame ziare barlad

”Listele au fost aprobate într-o formulă care a fost validată de Comitetul Executiv Național al PSD și ele reflectă, în principiu activitatea deputaților și senatorilor PSD Vaslui din ultimele mandate. Noi am avut în listele noastre trei președinți de comisii parlamentare, Doina Silistru, Gabriela Crețu și Adrian Solomon. Suntem puține județe care se pot lăuda cu asemenea performanțe, iar activitatea parlamentarilor PSD de Vaslui a fost foarte bună, la nivel central. Lista a fost ordonată în funcție de capacitatea fiecărui candidat, de calitatea umană, plus multe alte calități care se cer pentru a fi deputat sau senator. Poate că fiecare dintre cei aflați pe liste ar fi dorit să ocupe un alt loc, mai sus, dar este momentul în care trebuie să demonstrăm unitate, pentru că guvernările PSD au fost doar în interesul cetățeanului. În timpul guvernărilor PSD, localitățile noastre au avut investiții masive în rețele de apă și canalizare, drumuri, școli sau dispensare. Vrem să-i convingem pe cetățenii județului Vaslui că avem cei mai buni candidați. Doar astfel vom putea trimite în Parlament 4 deputați și 2 senatori, obiectivul nostru din aceste alegeri”,

a spus Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui.

 

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Un profesor cu har oferă tinerilor bârlădeni o ALTFEL de tabără în care utilul se îmbină cu plăcutul

Asociația “Viitor Trecutului Nostru” din Bârlad continuă , în al șaselea an consecutiv , programul “Universul noilor tehnologii și...

Alte știri de interes

- Advertisement -