Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: duminică, 4 decembrie, 2022

Starea vremii astăzi

: 4 decembrie, 2022
7.5 C
Bârlad
- Reclamă -
reclame ziare barlad
EducațieACȚIUNI ALE BIROULUI SIGURANȚĂ ȘCOLARĂ
Articol din categoria: Stiri si Informatii

ACȚIUNI ALE BIROULUI SIGURANȚĂ ȘCOLARĂ

Vremea astăzi

4 decembrie, 2022 -
7.5 C
Bârlad

Curs Valutar astăzi

RON - Română (nou) leu
EUR
4,922
USD
4,671
CHF
4,991
GBP
5,745

Cele mai citite Știri

ACȚIUNI ALE BIROULUI SIGURANȚĂ ȘCOLARĂ

- Reclama -

Zilele trecute, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție JudețeanVaslui, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului rlad, Poliției Municipiului Huși, Poliției Orașului Murgeni, Poliției Orașului Negrești, precum și ai secțiilor de poliție rurală, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui și specialiști din cadrul Direcției de Sănătate Publica Vaslui, au organizat și desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea delincvenței juvenile, a absenteismului școlar, precum și de verificare a modului de respectare a prevederilor legale pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov2.

ACȚIUNI ALE BIROULUI SIGURANȚĂ ȘCOLARĂ

Principalele scopuri pentru care s-a acționat au fost respectarea normelor legale referitoare la triajul epidemiologic, asigurarea circuitelor corespunzătoare, existența substanțelor dezinfectante avizate, atât pentru suprafețe, cât și pentru mâini, a materialelor de igienă individuală și de curățenie, în cantitate suficientă, dotarea cu echipament de protecție complet a personalului de îngrijire și utilizarea acestora corespunzător cu activitățile desfășurate în incinta unităților școlare, inclusiv pentru elevi și personal didactic, verificarea modului în care este respectată distanțarea fizică și suprafața alocată fiecărui copil, verificarea agenților economici care își desfășoară activitatea în incinta unităților de învățământ, precum și în zonele adiacente.


Totodată, s-a acționat în scopul instruirii personalului localurilor cu privire la reglementările legale pe care trebuie să le respecte, în sp
ecial când au clienți minori, și s-a făcut reinstruirea cu privire la interdicția de a comercializa băuturi alcoolice și țigări către minori.

Au fost verificate 137 unități de învățământ, 157 de clase, 135 societăți comerciale și 12 paznici. Totodată, au fost instruite 394 de cadre didactice și 4916 elevi.

Biroul Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui și-a început activitatea odată cu debutul anului școlar, în data de 14 septembrie 2020.

- Reclama-reclame ziare barlad

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -

Ultimele știri

Peste 19 tone de articole pirotehnice, indisponibilizate de polițiști

La data de 21 noiembrie 2022, polițiștii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în colaborare cu cei ai Direcției...

Alte știri de interes

- Advertisement -