Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
AdministrațieAdministrația Boroș-intenții meschine și calcule elementare greșite
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Administrația Boroș-intenții meschine și calcule elementare greșite

Cele mai citite Știri

Administrația Boroș-intenții meschine și calcule elementare greșite

- Reclama -
Edilul șef, Dumitru Boroș, a încercat să treacă “ pe repede înainte”, un proiect de hotărâre ce viza “ repararea unei erori de măsurare a clădirii” în care funcționează liceul teoretic “ Mihai Eminescu”, dar consilierii social-democrații au refuzat să își dea votul deoarece inițiativa ridica multe semne de întrebare.

Nu este pentru prima oară când anumite proiecte sunt realizate doar de a puncta la capitolul imagine sau când acestea nu sunt complete din punct de vedere legislativ. Sesizând aceste aspecte, grupul consilierilor PSD a luat atitudine și a spus “ pas” acestui proiect. Motivația refuzului este simplă și argumentată.

“ Ca de fiecare dată, la adăpostul intențiilor lăudabile cu care se împăunează administrația Boroș stau atât intenții meschine cât și calcule elementare greșite. Un proiect de hotărâre care pretindea ca vizează reabilitarea Liceului ”Mihai Eminescu”-fostul Complex Școlar-lasă pe dinafară cei aproximativ 3000 mp ai gospodăriei anexe, spațiu care ar putea fi utilizat pentru autorizarea viitoare a unor specializări tehnice, în perspectiva scăderii populației școlare ce va afecta multe unități de învățământ.

Primarul-prieten al afaceriștilor imobiliari a găsit probabil încă un mijloc de a-și îmbogăți clientela liberală. Maniera de lucru este marca înregistrată-proiecte peste ordinea de zi, neverificate de comisia de urbanism la fața locului fiindcă…nu mai e timp. Strategia e următoarea-reabilitare cu dreapta, prăduirea terenului școlii cu stânga sau invers. Mare prestidigitator domn Mitică !

Doar că a mizat greșit fie pe credulitatea consilierilor PSD fie pe matematica mahmură a lui Luca. Responsabilitatea inițierii și votării HCLM-urilor revine actualei majorități penelisto-userist-securiste.

Rolul opoziției este acela de a critica pe bază de argumente puterea ori de a susține condiționat anumite inițiative dacă ele parcurg procedurile legale, dacă sunt eliminate suspiciunile rezonabile referitoare la servirea unor interese private și la slăbirea serviciilor publice precum învățământul, dacă punctele de vedere diferite de cele ale unei majorități temporare sunt însușite.

- Reclama-reclame ziare barlad

Educația își găsește menirea cînd ai elevi și dascăli nu doar niște ziduri, fie ele și reabilitate! “, acesta a fost punctul de vedere al consilierilor PSD.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Program CARP Barlad Paste 2023
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Program-Carp_BArlad-Sarbatori-Iarna-2023
Casa de ajutor reciproc barlad
Casa de ajutor reciproc barlad
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Ei sunt elevii vasluieni care vor participa la olimpiada națională de fizică

Etapa județeană a Olimpiadei de Fizică a avut loc sâmbătă, în data de 02.03.2024, la Liceul Tehnologic ,,Ion Mincu”...

Alte știri de interes

- Advertisement -