Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

SocialAglomerație mare la plata facturilor cu cardul social
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Aglomerație mare la plata facturilor cu cardul social

Începând de săptămâna aceasta, beneficiarii cardurilor de energie pot merge la oficiile poştale pentru a-şi achita facturile. Cetăţenii au format cozi la poşta din muncipiul Vaslui încă de la primele ore ale dimineţii.

Cele mai citite Știri

Aglomerație mare la plata facturilor cu cardul social

Începând de săptămâna aceasta, beneficiarii cardurilor de energie pot merge la oficiile poştale pentru a-şi achita facturile. Cetăţenii au format cozi la poşta din muncipiul Vaslui încă de la primele ore ale dimineţii.

- Reclama -
Aglomeraţie la Oficiul Poștal din zona centrală a municipiului Vaslui. Vasluienii s-au înghesuit pentru plata facturilor cu cardul de energie.

Astfel, activitatea tuturor ghișeelor a fost blocată, iar oamenii care au avut nevoie de serviciile Poștei Române au fost nevoiți să aștepte și câte o jumătate de zi la coadă. Alții au renunțat și au ales serviciile firmelor de curierat, chiar dacă pentru asta sunt nevoiți să scoată bani mai mulți din buzunar.

În zadar au încercat oamenii să discute cu dirigintele Oficiului Poștal pentru a-i cere acestuia ca măcar unul din ghișee să se ocupe exclusiv de clienții care nu au treabă cu cardurile sociale, nimeni nu i-a băgat în seamă.

“Am venit să trimit un plic, o operațiune simplă care durează un minut. Am stat la coadă 4 ore. Pentru fiecare am care vine să plătească factura la energie cu acel card social, am vazut că se pierd în medie 10-15 minute. Si eraa puhoi de oameni. Toate ghișeele erau ocupate de beneficiarii respectivelor carduri”, a declarat o femeie.

Începând de săptămâna aceasta, beneficiarii cardurilor de energie pot merge la oficiile poştale pentru a-şi achita facturile.
Cetăţenii au format cozi la poşta din muncipiul Vaslui încă de la primele ore ale dimineţii. Cel mai probabil, în următoarea perioadă, angajaţii se vor ocupa doar cu încasarea acestor facturi.

Reprezentanţii Poştei Române atrag atenţia că aceste carduri se pot utiliza până la sfârşitul lunii iunie a anului 2023.

- Reclama-reclame ziare barlad

”Ne facem griji din punctul acesta de vedere (eventuale cozi la oficiile poștale n.r.), este singurul lucru pe care nu îl putem controla. Nu știm dacă se trezesc, de exemplu, 200 de beneficiari care toți să vină luni la prânz. Va exista clar coadă acolo. Va fi un lucru neplăcut pe care încercăm să-l evităm. Oamenii să înțeleagă că pot folosi aceste carduri până la sfârșitul lunii iunie și dacă văd că este coadă la oficiul poștal să vină fie mai târziu, fie a doua zi.

În funcție de fluxul de clienți, am luat în calcul inclusiv prelungirea programului de lucru atât în timpul săptămânii, cât și sâmbăta și duminica. Nu am vrea să luăm o decizie acum, pentru că încă nu știm cum o să fie luni, marți. Dar, acesta este încă un apel la calm că dacă vedem că e nevoie de mai mult timp, vom aloca mai mult timp”, a declarat directorul Poştei Române.

Aglomerație mare la plata facturilor cu cardul social Aglomerație mare la plata facturilor cu cardul social
Cardurile pot fi folosite la plata curentului, lemnelor, gazelor sau a facturilor de întreținere în cazul blocurilor de locuințe. Plata se poate face direct la poștaș, la oficiile poștale, sau online, pe o platformă pusă la dispoziție tot de Poșta Română.

În baza cardului se pot efectua plăți în următoarele perioade:
a) Pentru tranșa I– valoare de 700 lei, în perioada 20.02.2023 – 30.06.2023;
b) Pentru tranșa II– valoare de 700 lei, în perioada septembrie 2023 – 27.12.2023.

De pe aceste carduri nu se pot retrage sume de bani, scopul exclusiv fiind achitarea facturilor la energie.
Cardul nu poate fi vândut ori donat. Orice încercare de vânzare anulează cardul și atrage amenzi uriașe.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
- Reclamă -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Un profesor cu har oferă tinerilor bârlădeni o ALTFEL de tabără în care utilul se îmbină cu plăcutul

Asociația “Viitor Trecutului Nostru” din Bârlad continuă , în al șaselea an consecutiv , programul “Universul noilor tehnologii și...

Alte știri de interes

- Advertisement -