Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
SocialAlți nemulțumiți și-au spus of-ul. Grevă de avertisment la ITM Vaslui
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Alți nemulțumiți și-au spus of-ul. Grevă de avertisment la ITM Vaslui

La această grevă au participat din cadrul I.T.M. Vaslui atât membri de sindicat din S.N.S.I.M.M cât şi salariaţi nemembri I.T.M. Vaslui.

Cele mai citite Știri

Alți nemulțumiți și-au spus of-ul. Grevă de avertisment la ITM Vaslui

La această grevă au participat din cadrul I.T.M. Vaslui atât membri de sindicat din S.N.S.I.M.M cât şi salariaţi nemembri I.T.M. Vaslui.

- Reclama -
Le-a ajuns cuțitul la os și au făcut publice nemulțumirile.
Angajații de la ITM Vaslui au declanșat o grevă de avertisment, iar dacă solicitările lor nu vor fi onorate vor intra în grevă generală.

Astăzi, de la 8-10, funcționarii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Vaslui și-au întrerupt activitatea.

Conform comunicatului de presă transmis către redacție, principalele nemulțumiri sunt cele legate de salarizare și condiții de muncă adecvate.

Grevă de avertisment la ITM Vaslui Alți nemulțumiți și-au spus of-ul. Grevă de avertisment la ITM Vaslui

“ Profesioniștii merită respect și condiții de muncă adecvate!

Priviți în jurul vostru și veți vedea oameni epuizați, care lucrează multe ore suplimentare pentru un salariu care se dorește a fi unul corect. Suntem profesioniști, suntem dedicați și suntem demni de respect și recunoaștere. Avem dreptul la un trai decent și la o muncă respectată, iar noi cerem exact asta!

Este revoltător să vedem cum alți colegi din alte ministere se bucură de beneficii și salarii consistente, în timp ce noi suntem nevoiți să acceptăm de ani buni batjocură și dispreț din partea guvernanților, a celor care ar trebui să ne reprezinte interesele.

- Reclama-reclame ziare barlad

Așadar, spunem „Ajunge!” Nu vrem să mai tolerăm să fim subestimați și tratați discriminatoriu. Suntem aici pentru a cere cu tărie, condiții de muncă adecvate, personal suficient pentru a face față cerințelor activității noastre și o remunerare pe măsura activității depuse.

Cerem următoarele:

-Tratament echitabil: Cerem respect și tratament echitabil din partea guvernanților și a factorilor decizionali. Nu mai suntem dispuși să acceptăm discriminare sau batjocură.

-Remunerare corectă: Solicităm o evaluare justă a salariilor noastre în conformitate cu efortul depus și responsabilitățile asumate. Suntem demni de o remunerare pe măsura contribuției noastre la societate.

-Condiții de muncă adecvate: Cerem asigurarea unui mediu de lucru sănătos și sigur, precum și resurse suficiente pentru a ne desfășura activitatea în mod eficient.

-Personal adecvat: Suntem conștienți de cerințele activităților noastre și solicităm alocarea unui personal suficient pentru a face față volumului de muncă și pentru a asigura servicii de calitate.

-Optimizarea aplicatiilor informaticeaplicatii cu un timp de răspuns ridicat, software compatibil cu echipamente fiabile;

-Statut inspector de muncă/inspector social-adaptarea reglementărilor la nevoile actualelor realităţi;

Este timpul pentru schimbare!

Nu putem continua să acceptăm tratamentul nedrept și ignorarea nevoilor noastre legitime. Cerem guvernanților să acționeze în interesul nostru și să recunoască contribuția noastră la societate.

Solicităm sprijinul publicului și a colegilor noștri din diverse sectoare. Uniți în voce și acțiune, putem determina schimbarea de care avem atâta nevoie.

Suntem profesioniști, suntem dedicați, suntem oameni. Este timpul să fim tratați cu respect și să fim recunoscuți pentru munca noastră. Ajunge!”

La această grevă au participat din cadrul I.T.M. Vaslui atât membri de sindicat din S.N.S.I.M.M t şi salariaţi nemembri I.T.M. Vaslui.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

 

Cristina Radulescu

Grevă de avertisment la ITM Vaslui Alți nemulțumiți și-au spus of-ul. Grevă de avertisment la ITM Vaslui

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
Program CARP Barlad Paste 2023
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Casa de ajutor reciproc barlad
Program-Carp_BArlad-Sarbatori-Iarna-2023
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Adolescent lovit de cal , transportat de urgență la spitalul din Bârlad

Mare ghinion pentru adolescent de 14 ani din satul Mânzați, comuna Ibănești. Acesta a fost lovit de un cal...

Alte știri de interes

- Advertisement -