Aparatură de ultimă generație la spitalul bârlădean

Săptămâna aceasta, Spitalul Municipal de Urgență a pus în funcțiune 8 ecografe staționare de ultimă generație, concepute pentru imagistica cardiacă transesofagiană 2D și 4D, aplicații coronariene, pediatrice, cord fetal, de obstetrică, ginecologice, abdominale, părți moi, tiroidă, cefalice, sistem vascular periferic, musculoscheletal, urologice.

0
Aparatură de ultimă generație la spitalul bârlădean
- Reclamă -

Vești bune atât pentru pacienți cât și pentru personalul medical care lucrează la spitalul bârlădean. Datorită accesării unui program cu fonduri europene, opt ecografe de ultimă generație au ajuns la unitatea spitalicească.

” Săptămâna aceasta, Spitalul Municipal de Urgență a pus în funcțiune 8 ecografe staționare de ultimă generație, concepute pentru imagistica cardiacă transesofagiană 2D și 4D, aplicații coronariene, pediatrice, cord fetal, de obstetrică, ginecologice, abdominale, părți moi, tiroidă, cefalice, sistem vascular periferic, musculoscheletal, urologice.
Personalul medical care va utiliza aceste ecografe a fost deja instruit de către partenerul nostru din București, SC MEDIST IMAGING&P.O.C.
Cele 8 ecografe performante vin în sprijinul atât al personalului medical, cât mai ales al pacienților, principalii beneficiari ai acestor echipamente performante.
Practic, aceste ecografe de înaltă performanță vor contribui la creșterea calității serviciilor medicale oferite în cadrul, precum și exercitarea unui act medical de calitate superioară” au declarat reprezentanții spitalului bârlădean.
Trebuie reamintit faptul că în această săptămână ,unitatea spitalicească a montat și 150 de lămpi cu ultraviolete,dar a primit și o donație constând în 32 de frigidere clasa A+.

 

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.