Apel de suflet: o tânără își caută părinții

0
DIMA ELENA o tânără își caută părinții
DIMA ELENA
- Reclamă -

Apel de suflet: o tânără își caută părinții

O tânără înfiată își caută părinții. Elena Dima este născuta în Bârlad, dar care a fost înfiată. Acum, aceasta lansează un apel public la toți cei care pot să o ajute! Mesajul a fost postat pe pagina “ The never forgotten Romanian children- Copiii niciodată uitați ai României “ .

“ Bună seara!
Mă numesc DIMA ELENA și de mulți ani îmi caut familia biologică.
M-am născut pe data de 4 OCTOMBRIE 1976 în BÂRLAD, județul VASLUI, și nu cunosc numele de familie pe care l-am avut la naștere. Dar știu că numele ELENA mi-a fost pus de mama biologică.

Cândva, o rudă mi-a spus că bănuiește că sunt din BĂCANI, o comună din apropiere de BÂRLAD, dar această informație nu este sigură.

- Reclamă -

La vârsta de 3 luni am fost adoptată, iar părinții adoptivi m-au iubit atât de mult, încât nu mi-am dat seama că sunt înfiată.

Alte informații nu am, pentru că toate actele au fost distruse de către mama mea adoptivă.
Singura mea șansă este ca cineva din acest grup minunat să îmi recunoască trăsăturile feței sau să știe despre un copil născut în Bârlad în 4 octombrie 1976.

Vă rog din suflet să mă ajutați să-mi găsesc familia biologică! Doamne ajută!” a scris Elena Dima pe pagina de socializare care a făcut minuni datorită oamenilor care s-au implicat.

- Reclamă -

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.