Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: duminică, 18 aprilie, 2021

Starea vremii astăzi

: 18 aprilie, 2021
7 C
Bârlad
- Reclamă -

Aproape de finalizare- alte 3 străzi vor avea asfalt

Cele mai citite

Aproape de finalizare- alte 3 străzi vor avea asfalt

În cel mai scurt timp, lucrările de asfaltare la alte trei străzi din pachetul denumit generic „Gheorghe Emandi” (care cuprinde 9 străzi, în lungime de peste 5 kilometri) vor fi redate în totalitate traficului rutier și pietonal.

Aproape de finalizare- alte 3 străzi vor avea asfalt

Este vorba despre străzile Cerbului (1.667 m), Opanez (423 m) și Griviței (185 m), unde s-au turnat deja straturile de bază și de uzură, pe infrastructură de balast. Actualmente sunt aproape finalizate lucrările de amenajare a trotuarelor, desfășurate în paralel cu reamenajarea spațiilor verzi.

„Au fost deja finalizate operațiunile de amenajare cu pavele a trotuarelor, pe segmente importante. Încă de luna trecută constructorul a finalizat pe strada Cerbului zone ample de trotuare, ceea ce ne-a permis ca în paralel să desfășurăm și noi activități de amenajare a spațiilor verzi. Mai sunt doar câteva porțiuni, spre nord, înspre cimitir, unde încă se mai lucrează la trotuare, dar lucrările sunt aproape de finalizare. Din primăvară putem considera încheiat acest contract. La fel cum s-a întâmplat pe străzile Gheorghe Emandi, Aurel Vlaicu spre sud, Opanez sau Griviței, care nu au fost asfaltate niciodată iar acum sunt modernizate în totalitate, avem în atenție și alte străzi cu probleme similare”, a declarat primarul Dumitru Boroș.


Lucrările de asflatare din acest pachet, care cuprind străzile Gheorghe Emandi, Muzelor, Cerbului, Constantin Brâncoveanu, Aurel Vlaicu, Ștefan Neagoe, Ion Codrescu, Griviței și Opanez, fac parte dintr-un prim proiect amplu, inițiat de primarul Dumitru Boroș, care prevede asflatarea, în total, a peste 15 kilometri de străzi din tot municipiul.

 

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Bărbat rănit după ce a alunecat sub un motocultor cu freză

Garda II Negrești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui a intervenit în orașul Negrești cu o autospecială pentru stingere...
- Advertisement -

Alte știri de interes

- Advertisement -