Are șansa să se numere printre cei mai buni 15 tineri întreprinzători. Vasluianul Cosmin Sava are nevoie de votul tău!

Cosmin Sava este un tânăr întreprinzător vasluian care are nevoie de votul dumneavoastră pentru a-și vedea ideea că prinde viață.

1
Are șansa să se numere printre cei mai buni 15 tineri întreprinzători. Vasluianul Cosmin Sava are nevoie de votul tău!
- Reclamă -
PNL Barlad Alegeri 2024
“ Tineri în Arenă “ este evenimentul care aduce împreună energia antreprenorială a tinerilor din România pe un format de tipul Imperiul Leilor/ Arena Leilor/ Shark Tank/ Dragons Den dedicat tinerilor din Generația Z.                                                    Cosmin Sava este un tânăr întreprinzător vasluian care are nevoie de votul dumneavoastră pentru a-și vedea ideea că prinde viață.
La ediția din această primăvara s-a calificat și ideea de business a unui tânăr bârlădean, Cosmin Sava. Viitorul întreprinzător a găsit o nișă în piață pe care dorește să o valorifice. Dar, pentru acest lucru este nevoie de votul dumneavoastră!

“ Am decis să particip la acest eveniment pentru că îmi doresc timp, energie și poate bani economisiți pentru cei pasionați de sport sau pentru cei care își doresc un lifestyle sănătos. Îmi doresc să aduc valoare în viața oamenilor care vor să arate mai bine și să se simtă mai bine în corpul lor” , asta este ceea ce își dorește Cosmin Sava.
Dar, pentru ca aceste lucruri să se întâmple e nevoie și de implicarea dvs. Îi puteți oferi o șansă tânărului întreprinzător bârlădean intrând pe https://vsfa.ro/ideile-de-business-tia-2021/ și votați SmartMeal, în partea de jos a paginii. 

Evenimentul național “ Tinerii în arenă” aduce ideile de business care sunt identificate și promovate. Tineri din toata țara iau contact cu partea mai puțin văzută a antreprenoriatului și primesc sfaturi cu privire la pașii pe care trebuie să îi facă în a-și transforma ideea într-un business.
Formatul este același cu cel de la Imperiul Leilor/ Arena Leilor, în care sunt invitaţi antreprenori mari din România precum Dragoş Petrescu, Dragoş Anastasiu, Cristina Bâtlan, Cristian Oneţiu, Felix Pătrăşcanu, Bogdan Micu.
Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.