Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
Diverse”Asemenea unui mafiot sud-american Tătarul nostru și-a pus cumătrul șef la IPJ”...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

”Asemenea unui mafiot sud-american Tătarul nostru și-a pus cumătrul șef la IPJ” acuză cei de la PSD Bârlad

” Cine împarte funcții,parte își face”. De astăzi, vineri 25 iunie , polițiștii vasluieni au un nou șef. Este vorba de Manuel Nacu,cumătrul lui Nelu Tătaru.

Cele mai citite Știri

”Asemenea unui mafiot sud-american Tătarul nostru și-a pus cumătrul șef la IPJ” acuză cei de la PSD Bârlad

” Cine împarte funcții,parte își face”. De astăzi, vineri 25 iunie , polițiștii vasluieni au un nou șef. Este vorba de Manuel Nacu,cumătrul lui Nelu Tătaru.

- Reclama -

Greu de crezut,dar adevărat în Românica, țara tuturor posibilităților. Ultima veste ,bună pentru unii, tristă pentru profesioniștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este că au șef. Și nu oricare, cumătrul lui Nelu Tătaru, până mai ieri polițist de frontieră, Manuel Nacu este de astăzi boss-ul oamenilor legii vasluieni.

”Vina e a lui Tătaru, marele președinte PNL care insistă să-și pună toate neamurile, bune sau proaste, în funcțiile publice din județ. Asemenea unui mafiot sud-american Tătarul nostru și-a pus cumătrul șef la IPJ, fratele șef la ISU , verișoara șefă la DSP, soțul altei verișoare subprefect… mai avem pe cineva dar ne oprim aici.                                        PS: Cum era cu Balaurul, cu baronii et cetera? Era mai bine!” au comentat ,ironic, cei din organizația municipală a PSD Bârlad.

 

Cine este Manuel Nacu?

Manuel Nacu,șeful IPJ Vaslui
”Asemenea unui mafiot sud-american Tătarul nostru și-a pus cumătrul șef la IPJ

” Manuel Nacu a ajuns, în 2010, în functia de adjunct al IJPF Vaslui, dupã ce Vasile Cernat a fost înlãturat, iar Valeriu Bodoga, inspectorul-sef de la vremea aceea, l-a recomandat șefilor ca fiind un om de încredere. El venea de pe pozitia de sef al compartimentului de control. Nu a stat însã prea mult în functia de adjunct al Inspectoratului, deoarece jocul periculos fãcut de seful sãu, prin denuntul la DNA, l-a afectat si pe el, întrucât, îndatã ce Bodoga si-a dat demisia, ca urmare a cercetãrii sale pentru “luare de mitã”, în aprilie 2011, el este înlãturat din functie, revenind la compartimentul control. De altfel, Nacu a mai detinut, periodic, si functia de purtãtor de cuvânt al Politiei de Frontierã Vaslui, iar în declaratia sa de avere scrie faptul cã, în 2010, a câstigat o sumã consistentã de bani – 12.000 de dolari – de la Consulatul din Chisinãu, unde Manuel Nacu a fost detasat temporar” scriu cei de la vremeanoua.ro

- Reclama-reclame ziare barlad

În 2011, conform ziarului Adevărul ” vile, maşini de lux şi terenuri, iată ce au trecut în declaraţiile oficiale şefii Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră. Opt ofiţeri cu funcţii de conducere sunt cercetaţi disciplinar pentru management defectuos şi neimplicare în combaterea corupţiei la graniţă.

Adjunctul său, Manuel Nacu, nu deţine terenuri, însă este proprietarul unui apartament în Huşi, cu o suprafaţă de 94 metri pătraţi. Mai deţine un autoturism Renault şi are de înapoiat un credit de 187.000 de lei, scadent în 2038. Potrivit declaraţiei de avere, Manuel Nacu a încasat anul trecut un salariu de la IJPF în cuantum de 32.840 de lei, dar şi peste 12.000 de dolari de la Consulatul României la Chişinău, unde a fost detaşat câteva luni.

Controlul IGPF a fost dispus în urma descinderilor în Vama Albiţa, când 53 de poliţişti, printre care şi Daniel Corban, şeful Poliţiei de Frontieră Albiţa, şi Liviu Gheţeu, adjunctul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi, au fost reţinuţi pentru fapte de corupţie.

Astfel de controale au fost dispuse şi în judeţele Caraş Severin, Timiş şi Suceava, unde au fost arestaţi poliţişti şi vameşi, acţiunile fiind urmate imediat de demisiile şefilor de inspectorate. Nu acelaşi lucru se întâmplă şi la Vaslui. Nici Valeriu Bodoga şi nici Manuel Nacu nu au cerut eliberarea din funcţie. De altfel, aceştia au refuzat să răspundă la telefon, la fel ca şi ceilalţi ofiţeri cercetaţi, pentru a-şi exprima un punct de vedere referitor cu cercetările în care sunt implicaţi”.

În 2021, Manuel Tacu este noul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui. ” o tempora, o mores!”

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

 

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Program CARP Barlad Paste 2023
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Program-Carp_BArlad-Sarbatori-Iarna-2023
Casa de ajutor reciproc barlad
Urari Paste CARP Barlad
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Lica Lilia este noul medic gastroenterolog al spitalului bârlădean

Doctorul Lica Lilia este medic rezident an V in specialitatea Gastroenterologie și care din această iarnă s-a alăturat echipei...

Alte știri de interes

- Advertisement -