Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: luni, 2 august, 2021

Starea vremii astăzi

: 2 august, 2021
20.7 C
Bârlad
- Reclamă -
reclame ziare barlad
Anunturi mica publicitate
Diverse”Asemenea unui mafiot sud-american Tătarul nostru și-a pus cumătrul șef la IPJ”...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

”Asemenea unui mafiot sud-american Tătarul nostru și-a pus cumătrul șef la IPJ” acuză cei de la PSD Bârlad

” Cine împarte funcții,parte își face”. De astăzi, vineri 25 iunie , polițiștii vasluieni au un nou șef. Este vorba de Manuel Nacu,cumătrul lui Nelu Tătaru.

Vremea astăzi

2 august, 2021 -
20.7 C
Bârlad

Curs Valutar astăzi

RON - Leu (RON)
EUR
4,915
USD
4,142
CHF
4,572
GBP
5,756

Cele mai citite Știri

- Advertisement -

”Asemenea unui mafiot sud-american Tătarul nostru și-a pus cumătrul șef la IPJ” acuză cei de la PSD Bârlad

” Cine împarte funcții,parte își face”. De astăzi, vineri 25 iunie , polițiștii vasluieni au un nou șef. Este vorba de Manuel Nacu,cumătrul lui Nelu Tătaru.

- Reclama -

Greu de crezut,dar adevărat în Românica, țara tuturor posibilităților. Ultima veste ,bună pentru unii, tristă pentru profesioniștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este că au șef. Și nu oricare, cumătrul lui Nelu Tătaru, până mai ieri polițist de frontieră, Manuel Nacu este de astăzi boss-ul oamenilor legii vasluieni.

”Vina e a lui Tătaru, marele președinte PNL care insistă să-și pună toate neamurile, bune sau proaste, în funcțiile publice din județ. Asemenea unui mafiot sud-american Tătarul nostru și-a pus cumătrul șef la IPJ, fratele șef la ISU , verișoara șefă la DSP, soțul altei verișoare subprefect… mai avem pe cineva dar ne oprim aici.                                        PS: Cum era cu Balaurul, cu baronii et cetera? Era mai bine!” au comentat ,ironic, cei din organizația municipală a PSD Bârlad.

 

Cine este Manuel Nacu?

- Reclama-

Manuel Nacu,șeful IPJ Vaslui
”Asemenea unui mafiot sud-american Tătarul nostru și-a pus cumătrul șef la IPJ

” Manuel Nacu a ajuns, în 2010, în functia de adjunct al IJPF Vaslui, dupã ce Vasile Cernat a fost înlãturat, iar Valeriu Bodoga, inspectorul-sef de la vremea aceea, l-a recomandat șefilor ca fiind un om de încredere. El venea de pe pozitia de sef al compartimentului de control. Nu a stat însã prea mult în functia de adjunct al Inspectoratului, deoarece jocul periculos fãcut de seful sãu, prin denuntul la DNA, l-a afectat si pe el, întrucât, îndatã ce Bodoga si-a dat demisia, ca urmare a cercetãrii sale pentru “luare de mitã”, în aprilie 2011, el este înlãturat din functie, revenind la compartimentul control. De altfel, Nacu a mai detinut, periodic, si functia de purtãtor de cuvânt al Politiei de Frontierã Vaslui, iar în declaratia sa de avere scrie faptul cã, în 2010, a câstigat o sumã consistentã de bani – 12.000 de dolari – de la Consulatul din Chisinãu, unde Manuel Nacu a fost detasat temporar” scriu cei de la vremeanoua.ro

În 2011, conform ziarului Adevărul ” vile, maşini de lux şi terenuri, iată ce au trecut în declaraţiile oficiale şefii Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră. Opt ofiţeri cu funcţii de conducere sunt cercetaţi disciplinar pentru management defectuos şi neimplicare în combaterea corupţiei la graniţă.

Adjunctul său, Manuel Nacu, nu deţine terenuri, însă este proprietarul unui apartament în Huşi, cu o suprafaţă de 94 metri pătraţi. Mai deţine un autoturism Renault şi are de înapoiat un credit de 187.000 de lei, scadent în 2038. Potrivit declaraţiei de avere, Manuel Nacu a încasat anul trecut un salariu de la IJPF în cuantum de 32.840 de lei, dar şi peste 12.000 de dolari de la Consulatul României la Chişinău, unde a fost detaşat câteva luni.

Controlul IGPF a fost dispus în urma descinderilor în Vama Albiţa, când 53 de poliţişti, printre care şi Daniel Corban, şeful Poliţiei de Frontieră Albiţa, şi Liviu Gheţeu, adjunctul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi, au fost reţinuţi pentru fapte de corupţie.

Astfel de controale au fost dispuse şi în judeţele Caraş Severin, Timiş şi Suceava, unde au fost arestaţi poliţişti şi vameşi, acţiunile fiind urmate imediat de demisiile şefilor de inspectorate. Nu acelaşi lucru se întâmplă şi la Vaslui. Nici Valeriu Bodoga şi nici Manuel Nacu nu au cerut eliberarea din funcţie. De altfel, aceştia au refuzat să răspundă la telefon, la fel ca şi ceilalţi ofiţeri cercetaţi, pentru a-şi exprima un punct de vedere referitor cu cercetările în care sunt implicaţi”.

În 2021, Manuel Tacu este noul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui. ” o tempora, o mores!”

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

 

- Reclama -

Comentarii știre

1 Comentariu

Tu ce părere ai despre această știre?
Spune-ți și tu parerea!

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -
NEW-Residence-barlad
Festivalul mesterilor populari Barlad 2021
- Advertisement -
NEW-Residence-barlad
- Advertisement -
Publicitate si Anunturi Media Barlad
- Advertisement -
Colectare Selectiva
- Advertisement -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -

Ultimele știri

Accident rutier între Mira și Banca, 2 ambulanțe au fost trimise la fața locului ( Foto)

Accident rutier între Pensiunea Mira și comuna Banca, două autoturisme implicate, două victime ieșite din autoturisme, conștiente. Au fost trimise...
- Reclama -
- Reclama -
NEW-Residence-barlad
- Reclama -

Alte știri de interes

- Advertisement -