Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: joi, 11 august, 2022

Starea vremii astăzi

: 11 august, 2022
25.3 C
Bârlad
- Reclamă -
reclame ziare barlad
Administrație” Asfalt tango” pe alte trei străzi bârlădene
Articol din categoria: Stiri si Informatii

” Asfalt tango” pe alte trei străzi bârlădene

Vremea astăzi

11 august, 2022 -
25.3 C
Bârlad

Curs Valutar astăzi

RON - Română (nou) leu
EUR
4,911
USD
4,762
CHF
5,060
GBP
5,821

Cele mai citite Știri

- Reclamă -

” Asfalt tango” pe alte trei străzi bârlădene

Asfalt pentru alte trei străzi!

Vești bune pentru cei care de zeci de ani își duceau traiul pe străzi și ulițe care la prima ploaie se transformau în ” nisipuri” mișcătoare. În cel mai scurt timp, aceștia vor face cunoștiință cu asfaltul.
Începând de luni, 17 august 2020, au fost pregătite pentru asfaltare alte trei străzi din pachetul denumit generic „Gheorghe Emandi”. Astfel, traficul rutier va fi închis circulației, pe segmente, pe străzile Aurel Vlaicu, Ștefan Neagoe și Opanez.
Ca de fiecare dată, cetățenii municipiului care vor să tranziteze această arteră, unde se lucrează la refacerea infrastructurii și la trotuare, pe ambele sensuri de mers, sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să folosească rutele ocolitoare semnalizate ca atare.
„Avem pregătite pentru asfaltare încă trei străzi din Pachetul „Emandi”. Alături de Pachetul „20 de străzi”, pe care îl vom încheia în foarte scurt timp, și acest pachet se apropie de final. În paralel, la Proiectul de Mobilitate Urbană, de 12 milioane euro, suntem acum în faza de licitație pentru proiectare iar ofertele sunt în evaluare. După cum s-a putut observa, de aproape doi ani, am schimbat radical planul de asfaltări din municipiu și ne axăm doar pe covoare asfaltice și refacerea în totalitate a infrastructurii. Nu mai suntem de mult timp de acord cu plombările, care sunt foarte costisitoare. De aceea am abordat acum 29 de străzi de-odată și tot de aceea această gândire va continua și pe viitor. Este un test pentru Bârlad dar pe care, pe bună dreptate, cetățenii îl așteptau de foarte mulți ani”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Momentan, traficul a fost închis pe ambele sensuri pe străzile Ștefan Neagoe și Opanez, iar pe Aurel Vlaicu se poate circula, pe infrastructură de balast. Riveranii sunt, de asemenea, rugați să nu își parcheze autoturismele pe sectoarele pe care se efectuează lucrări și să permită accesul echipelor de muncitori în zonă.

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
- Reclamă -
NEW-Residence-barlad
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Publicitate si Anunturi Media Barlad
- Reclamă -
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Atenție! Lucrări de combatere a insectelor 17-19.08.2022

S.C. CUP SA anunță efectuarea unor lucrări de combatere a insectelor în perioada 17-19.08.2022 Sunt solicitați crescătorii de albine și...
- Reclama -
- Reclama -
- Reclama -

Alte știri de interes

- Advertisement -