Asociația Myosotis a adus un ultim omagiu prințului Philip

Astăzi, cei din Asociația Myosotis România au adus un ultim omagiu celui care a fost prințul Philip.

0
ultim omagiu prințului Philip
- Reclamă -

Din 2016 Asociaţia Myosotis România este unitate operațională acreditată desfăşoare Programul de Duke of Edinburgh’s International Award, program care în România se desfăşoară sub patronajul Majestăţii Sale Margareta, Custodele Coroanei române. Astăzi, cei din Asociația Myosotis România au adus un ultim omagiu celui care a fost prințul Philip.

“ Prezența acestui aranjament floral în grădina sediului Asociației Myosotis poartă mesajul de condoleanţe către Casa Regală a Marii Britanii la momentul trecerii la cele veşnice a Alteței Sale Regale Principele Philip, Duce de Edinburgh.

Impactul Majestăţii Sale Prinţul Philip nu se rezumă la poziţia pe care a ocupat-o în casa regală a Marii Britanii. Puţin cunoscut publicului larg din România este faptul încă din tinereţe Majestatea Sa a fost preocupat de educaţia tinerilor.În anul 1954 , Alteţa Sa Regală a acceptat devină liderul unei organizații care, doi ani mai târziu, a lansat în Marea Britanie programul care astăzi poartă numele “ The Duke of Edinburgh’s International Award” . În timp, acesta a devenit unul dintre cele mai complexe programe de dezvoltare personală pentru tineri. Este un program necompetitiv şi deschis tuturor persoanelor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 24 de ani dispuse să-şi provoace limitele şi recalibreze convingerile despre potenţialul personal . Până în acest moment peste opt milioane de tineri din peste 140 de ţări au spus “ prezent” la acest eveniment. Toţi participanţii primesc o recunoaştere oficială la terminarea acestui stagiu de pregătire constând în trei nivele progresiv provocatoare ale programului: bronz, argint, aur” ne-a declarat Mihai Popa, directorul executiv al Asociației “ Myosotis”. 

ultim omagiu prințului Philip Asociația Myosotis a adus un ultim omagiu prințului Philip ultim omagiu prințului Philip Asociația Myosotis a adus un ultim omagiu prințului Philip
Peste 20 de tineri bârlădeni,membri ai Asociației Myosotis România, sunt înscriși în acest program din care 6 au finalizat primul din cele 3 nivele ale programului (nivelul bronz).


ultim omagiu prințului Philip Asociația Myosotis a adus un ultim omagiu prințului Philip
The Myosotis Trust,
asociaţia britanică care a înfiinţat şi sprijină financiar Asociaţia Myosotis România din Bîrlad, se află în atenţia familiei regale a Marii Britanii. În anul 2019 Majestatea Sa,Prinţul Charles, Prinţ de Wales, a vizitat presedintele asociatiei doamna Carol R. Daniel  la magazinul caritabil pe care The Myosotis Trust îl are în Ţara Galilor.

- Reclamă -
- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.