Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

InfracționalATENȚIE, SE FILMEAZĂ!
Articol din categoria: Stiri si Informatii

ATENȚIE, SE FILMEAZĂ!

Cele mai citite Știri

ATENȚIE, SE FILMEAZĂ!

- Reclama -
PNL Barlad Alegeri 2024

Polițiștii din întreaga țară au fost dotați cu sisteme audio-video portabile de tip body camera. Cum sigur știți și că acestea filmează orice interacțiune cu cetățenii, inclusiv acele momente când nu te poți opune tentației și, deși ai greșit, îi oferi polițistului mită ca să scapi de răspundere.

ATENȚIE, SE FILMEAZĂ

O astfel de situație a fost surprinsă recent, la Vaslui, de un ofițer de poliție rutieră. Șoferul microbuzului de pasageri pe care body camera nu l-a “iertat”, fusese surprins conducând băut (0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat) un microbuz de transport persoane cu 10 pasageri la bord.

La Vaslui, darea de mită a fost surprinsă de polițist cu body cam-ul din dotare.

În ultimele 24 de ore, doi polițiști din Vaslui și din Giurgiu au denunțat la Direcția Generală Anticorupție fapta de dare de mită a unor cetățeni depistați încălcând legea.

Un ofițer de poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, care a filmat momentul în care șoferul unui microbuz de transport persoane i-a oferit mită pentru a nu-i întocmi dosar de cercetare penală. Conducătorul auto a fost depistat în timp ce conducerea, sub influența băuturilor alcoolice, un microbuz neomologat, cu 10 pasageri în interior. La testarea cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Inițial, momentul în care șoferul a oferit mită a fost filmat cu camera amplasată pe bordul mașinii de poliție, apoi scena în care i-a dat efectiv suma de 200 de euro cu titlu de mită a fost filmată cu body cam-ul ofițerului de poliție.

Polițistul a denunțat fapta la Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vaslui, care a sesizat de îndată Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

- Reclama-reclame ziare barlad

În urma probatoriului administrat de polițiștii anticorupție ai D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Vaslui, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui a dispus continuarea urmăririi penale față de suspect pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită. Totodată, ieri, 9 noiembrie a.c., s-a dispus reținerea acestuia pe o perioadă de 24 de ore iar, ulterior, instanța a decis cercetarea sub măsura arestului la domiciliu.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Concert Seara Șlagărelor Nemuritoare Bârlad
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Ciprian Ionuț Trifan este candidatul susținut de PSD Vaslui pentru funcția de președinte al Consiliului Județean

Actualmente vicepreședinte al Consiliului Județean Vaslui, social-democratul Ciprian-Ionuţ Trifan a fost desemnat în unanimitate să intre în bătălia electorală...

Alte știri de interes

- Advertisement -