Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
AdministrațieAtribuire la minut: o nouă achiziție directă obținută în timp record
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Atribuire la minut: o nouă achiziție directă obținută în timp record

60 de secunde a avut la dispoziție agentul economic să răspundă anunțului postat de către cei din Primăria Bârlad. Asta în condițiile în care, numai să cauți și să citești informațiile îți ia mai mult de un minut.

Cele mai citite Știri

Atribuire la minut: o nouă achiziție directă obținută în timp record

60 de secunde a avut la dispoziție agentul economic să răspundă anunțului postat de către cei din Primăria Bârlad. Asta în condițiile în care, numai să cauți și să citești informațiile îți ia mai mult de un minut.

- Reclama -
Demn de cartea recordurilor. Într-un singur minut a fost desemnat câștigătorul unei achiziții directe, asta după ce compartimentul Achiziții din cadrul Primăriei Bârlad a publicat anunțul pe SICAP.

O nou anunț publicat de specialiștii de la Achiziții din Primăria Bârlad confirmă faptul că există anumite…. preferințe. Cel mai recent exemplu este cel din data de 28 martie postat la ora 16:01 exact când programul de lucru se încheiase și atribuit la 16:05, după ce firma “ interesată” a avut la dispoziție fix 60 de secunde să dea răspunsul câștigător.

La final de program, angajații au urcat solicitarea pe SICAP și au bifat astfel și ore peste program. Atribuirea fiind la 5 minute de la terminarea zilei de muncă.

Valoarea contractului atribuit este 9.525,60 fără TVA, adică 11.335,46 de lei.
Conform documentului, este vorba de servicii de publicitate “ finanțare prin fonduri comunitare, valoare estimată 9.525,60 RON (1.924,79 EUR), valoare cumpărare directă
9.525,60 RON (1.924,79 EUR).

Data publicării : 28.03.2022 16:01.

Data de răspuns a ofertantului: 28.03.2022 16:02
Data de răspuns a autorității contractante28.03.2022 16:05.

- Reclama-reclame ziare barlad

Atribuire la minut: o nouă achiziție directă obținută în timp record Atribuire la minut: o nouă achiziție directă obținută în timp record

Despre această practică ascunsă sub “ umbrela achizițiilor directe “ am mai scris și în cazul paturilor de campanie pentru refugiați, și care a fost înfierată de către edilul șef , Dumitru Boroș.

Acesta declara în ultima conferință de presă susținută că “ nu se duce primarul , dar vor răspunde și o spun public, cei care se ocupă de achiziții în Primăria Bârlad, în ce vreți dumneavoastră.

Vor răspunde cu capul dacă nu respecta legea. Asta le-am spus tot timpul , dar să nu credeți că se duce primarul să întrebe cu cine aveți intenția să faceți ceva sau să nu faceți ceva . Iar dacă e o licitație să nu deschizi ușa , să vezi cine e la licitație . Nu este treaba mea . Orice este interpretat astăzi”. 

Rămâne de văzut cine va verifica această nouă atribuire directă și dacă se va schimba ceva . Sau rămâne cum au stabilit cei de la Achiziții.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
Program CARP Barlad Paste 2023
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Program-Carp_BArlad-Sarbatori-Iarna-2023
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Casa de ajutor reciproc barlad
Urari Paste CARP Barlad
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Lica Lilia este noul medic gastroenterolog al spitalului bârlădean

Doctorul Lica Lilia este medic rezident an V in specialitatea Gastroenterologie și care din această iarnă s-a alăturat echipei...

Alte știri de interes

- Advertisement -