Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

SănătateAutospecială nouă în dotarea I.S.U. Vaslui
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Autospecială nouă în dotarea I.S.U. Vaslui

Cele mai citite Știri

Autospecială nouă în dotarea I.S.U. Vaslui

- Reclama -

Autospecială nouă în dotarea I.S.U. Vaslui

Inspectoratul pentru situații de urgență ”Podul Înalt” al județului Vaslui a primit în dotare o nouă autospecială pentru descarcerare.                                                            Autospeciala Mercedes Benz Sprinter, model 519 CDI, a fost achiziționată printr-un proiect cofinanțat din Fondul de coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare, perioada 2014 – 2020. Autospeciala pentru descarcerare va interveni la eventualele accidente rutiere produse în zona de competență a Detașamentului de pompieri Bârlad, care include și aproximativ 55 kilometri din Drumul European 581.

O nouă autospecială pentru descarcerare a intrat în dotarea Inspectoratului pentru situații de urgență ”Podul Înalt” al județului Vaslui. Mercedes Benz Sprinter, model 519 CDI a fost achiziționată printr-un proiect cofinanțat din Fondul de coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare, perioada 2014 – 2020.                                                              Vineri, 17.07, autovehicolul este adus la Detașamentul de Pompieri Bârlad, pentru a asigura intervenții prompte și sigure în raionul de intervenție al subunității. De altfel, aceasta va interveni la eventualele accidente rutiere produse în zona de competență a Detașamentului de pompieri Bârlad, care include și aproximativ 55 kilometri din Drumul European 581.

”Autospeciala pentru descarcerare Mercedes Benz Sprinter este dotată cu echipamente pentru tăiere, depărtare, tracțiune – acționate atât hidraulic, cât și electric – precum și cu blocuri de stabilizare, echipamente pentru iluminat, echipamente medicale, echipamente de protecție a personalului, echipamente de comunicații, echipamente pneumatice tip pernă, defibrillator, diverse alte accesorii. De asemenea, autospeciala are și un echipament de înaltă presiune pentru stingerea eventualelor incendii izbucnite la autoturisme, în urma accidentelor rutiere” au declarat reprezentanții ISU Vaslui.

Mașina va fi încadrată cu trei subofițeri, aceștia fiind deja instruiți în perioada 14 – 16 iulie 2020 despre cum trebuie să acționeze toate echipamentele din dotare.

 

- Reclama-reclame ziare barlad
Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Vine canicula, atenție la orele când ieșiți din casă!

Fenomenele meteorologice specifice sezonului cald constituie factori de risc pentru sănătatea populației, dar și pentru desfăşurarea normală a activităţilor....

Alte știri de interes

- Advertisement -