Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: duminică, 26 septembrie, 2021

Starea vremii astăzi

: 26 septembrie, 2021
25.7 C
Bârlad
- Reclamă -
reclame ziare barlad
Anunturi mica publicitate
SănătateAutospecială nouă în dotarea I.S.U. Vaslui
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Autospecială nouă în dotarea I.S.U. Vaslui

Vremea astăzi

26 septembrie, 2021 -
25.7 C
Bârlad

Curs Valutar astăzi

RON - Română (nou) leu
EUR
4,950
USD
4,224
CHF
4,574
GBP
5,780

Cele mai citite Știri

- Advertisement -

Autospecială nouă în dotarea I.S.U. Vaslui

- Reclama -

Autospecială nouă în dotarea I.S.U. Vaslui

Inspectoratul pentru situații de urgență ”Podul Înalt” al județului Vaslui a primit în dotare o nouă autospecială pentru descarcerare.                                                            Autospeciala Mercedes Benz Sprinter, model 519 CDI, a fost achiziționată printr-un proiect cofinanțat din Fondul de coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare, perioada 2014 – 2020. Autospeciala pentru descarcerare va interveni la eventualele accidente rutiere produse în zona de competență a Detașamentului de pompieri Bârlad, care include și aproximativ 55 kilometri din Drumul European 581.

O nouă autospecială pentru descarcerare a intrat în dotarea Inspectoratului pentru situații de urgență ”Podul Înalt” al județului Vaslui. Mercedes Benz Sprinter, model 519 CDI a fost achiziționată printr-un proiect cofinanțat din Fondul de coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare, perioada 2014 – 2020.                                                              Vineri, 17.07, autovehicolul este adus la Detașamentul de Pompieri Bârlad, pentru a asigura intervenții prompte și sigure în raionul de intervenție al subunității. De altfel, aceasta va interveni la eventualele accidente rutiere produse în zona de competență a Detașamentului de pompieri Bârlad, care include și aproximativ 55 kilometri din Drumul European 581.

”Autospeciala pentru descarcerare Mercedes Benz Sprinter este dotată cu echipamente pentru tăiere, depărtare, tracțiune – acționate atât hidraulic, cât și electric – precum și cu blocuri de stabilizare, echipamente pentru iluminat, echipamente medicale, echipamente de protecție a personalului, echipamente de comunicații, echipamente pneumatice tip pernă, defibrillator, diverse alte accesorii. De asemenea, autospeciala are și un echipament de înaltă presiune pentru stingerea eventualelor incendii izbucnite la autoturisme, în urma accidentelor rutiere” au declarat reprezentanții ISU Vaslui.

- Reclama-

Mașina va fi încadrată cu trei subofițeri, aceștia fiind deja instruiți în perioada 14 – 16 iulie 2020 despre cum trebuie să acționeze toate echipamentele din dotare.

 

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -
Festivalul mesterilor populari Barlad 2021
NEW-Residence-barlad
- Advertisement -
NEW-Residence-barlad
- Advertisement -
Publicitate si Anunturi Media Barlad
- Advertisement -
- Advertisement -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -

Ultimele știri

Crește numărul elevilor și cadrelor didactice vasluiene infectate cu SARS-CoV-2

De la debutul anului școlar, în județul Vaslui,conform reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean 32 de profesori și 70 de elevi...
- Reclama -
- Reclama -
NEW-Residence-barlad
- Reclama -

Alte știri de interes

- Advertisement -