Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: luni, 19 aprilie, 2021

Starea vremii astăzi

: 19 aprilie, 2021
7 C
Bârlad
- Reclamă -

Autospecială nouă în dotarea I.S.U. Vaslui

Cele mai citite

Autospecială nouă în dotarea I.S.U. Vaslui

Autospecială nouă în dotarea I.S.U. Vaslui

Inspectoratul pentru situații de urgență ”Podul Înalt” al județului Vaslui a primit în dotare o nouă autospecială pentru descarcerare.                                                            Autospeciala Mercedes Benz Sprinter, model 519 CDI, a fost achiziționată printr-un proiect cofinanțat din Fondul de coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare, perioada 2014 – 2020. Autospeciala pentru descarcerare va interveni la eventualele accidente rutiere produse în zona de competență a Detașamentului de pompieri Bârlad, care include și aproximativ 55 kilometri din Drumul European 581.

O nouă autospecială pentru descarcerare a intrat în dotarea Inspectoratului pentru situații de urgență ”Podul Înalt” al județului Vaslui. Mercedes Benz Sprinter, model 519 CDI a fost achiziționată printr-un proiect cofinanțat din Fondul de coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare, perioada 2014 – 2020.                                                              Vineri, 17.07, autovehicolul este adus la Detașamentul de Pompieri Bârlad, pentru a asigura intervenții prompte și sigure în raionul de intervenție al subunității. De altfel, aceasta va interveni la eventualele accidente rutiere produse în zona de competență a Detașamentului de pompieri Bârlad, care include și aproximativ 55 kilometri din Drumul European 581.

”Autospeciala pentru descarcerare Mercedes Benz Sprinter este dotată cu echipamente pentru tăiere, depărtare, tracțiune – acționate atât hidraulic, cât și electric – precum și cu blocuri de stabilizare, echipamente pentru iluminat, echipamente medicale, echipamente de protecție a personalului, echipamente de comunicații, echipamente pneumatice tip pernă, defibrillator, diverse alte accesorii. De asemenea, autospeciala are și un echipament de înaltă presiune pentru stingerea eventualelor incendii izbucnite la autoturisme, în urma accidentelor rutiere” au declarat reprezentanții ISU Vaslui.

Mașina va fi încadrată cu trei subofițeri, aceștia fiind deja instruiți în perioada 14 – 16 iulie 2020 despre cum trebuie să acționeze toate echipamentele din dotare.

 

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Schimbare de ”gardă” la Inspectoratul Școlar Județean Vaslui

Liliana Ciobanu este noul șef al învățământului vasluian. Aceasta preia funcția de inspector general al ISJ Vaslui după ce...
- Advertisement -

Alte știri de interes

- Advertisement -