Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: luni, 19 aprilie, 2021

Starea vremii astăzi

: 19 aprilie, 2021
7 C
Bârlad
- Reclamă -

AUTOTURISM FURAT DIN ITALIA, DEPISTAT PE RAZA MUNICIPIULUI VASLUI

Cele mai citite

AUTOTURISM FURAT DIN ITALIA, DEPISTAT PE RAZA MUNICIPIULUI VASLUI

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, au depistat şi indisponibilizat un autoturism care făcea obiectul alertei de furt emise de autoritățile din Italia. Bărbatul în posesia căruia a fost depistat autoturismul este cercetat pentru infracțiunea de tăinuire.

AUTOTURISM FURAT DIN ITALIA, DEPISTAT PE RAZA MUNICIPIULUI VASLUI

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui – Serviciul de Investigații Criminale au derulat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate pe raza municipiul Vaslui. Astfel, pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Vaslui, a fost identificat un bărbat de 35 de ani, din municipiul Vaslui, conducând un  autoturism înmatriculat provizoriu în județul Vaslui, care făcea obiectul alertei de furt emise de către autoritățile din Italia.

 Poliţiştii au luat măsura ridicării și indisponibilizării autoturismului, în vedereaexpertizării și a clarificării situației juridice.

Totodată, pe numele bărbatului a fost deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea probării întregii activități infracționale.      

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Schimbare de ”gardă” la Inspectoratul Școlar Județean Vaslui

Liliana Ciobanu este noul șef al învățământului vasluian. Aceasta preia funcția de inspector general al ISJ Vaslui după ce...
- Advertisement -

Alte știri de interes

- Advertisement -