Băncile viitorului vor ajunge și la Bârlad. Un investitor donează 4 bucăți autorității locale

Investitorul donează municipalității patru bănci smart care vor fi amplasate în partea de nord a Judecătoriei ,zona Stadion, E-On și zona Iris.

0
Un investitor donează o altă bancă inteligentă autorității locale
- Reclamă -

Vești bune! Un întreprinzător local va dona patru bănci smart Primăriei Bârlad. Demersul vine după ce autoritatea locală a făcut un apel public pentru achiziționarea acestor dispozitive. Este un prim pas,municipalitatea identificând 24 de locații unde ar putea fi amplasate.

Consilierii locali bârlădeni trebuie să fie de acord, în ședința ordinară din data de 23.04, cu donația făcută de societatea Kredianis. Investitorul donează municipalității patru bănci smart care vor fi amplasate în partea de nord a Judecătoriei ,zona Stadion, E-On și zona Iris.

Un investitor donează 4 banci inteligent autorității locale Băncile viitorului vor ajunge și la Bârlad. Un investitor donează 4 bucăți autorității locale Un investitor donează 4 banci inteligent autorității locale Băncile viitorului vor ajunge și la Bârlad. Un investitor donează 4 bucăți autorității locale

 

” În schimbul donației, Primăria municipiului Bârlad va facilita efectuarea de publicitate gratuită de către donator, pe o perioadă de 5 ani, pe 75% din suprafața panoului de afisaj, urmând ca diferența de 25% să fie utilizată de instituția noastră pentru informații de interes public”, se arăta în anunțul public făcut de Primărie.

- Reclamă -

Pentru cei care nu cunosc aceste detalii, prima bancă smart a fost inventată în Croația,de un student, în anul 2015. Acesta a îmbinat două dintre pasiunile lui – ecologia și tehnologia – și a creat “banca inteligentă.”

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.