Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

JustițieBanii pe transport a 50 de polițiști vasluieni nu au fost decontați
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Banii pe transport a 50 de polițiști vasluieni nu au fost decontați

Sindicaliştii ameninţă că vor recurge la un gest extrem de protest , dacă situaţia nu se va rezolva la începutul săptămânii viitoare.

Cele mai citite Știri

Banii pe transport a 50 de polițiști vasluieni nu au fost decontați

Sindicaliştii ameninţă că vor recurge la un gest extrem de protest , dacă situaţia nu se va rezolva la începutul săptămânii viitoare.

- Reclama -

Sindicatul Poliţiştilor din România “Diamantul” atacă conducerea IPJ Vaslui, despre care spune ca a lăsat peste noapte 50 de poliţişti fără banii pentru naveta pe care o fac zilnic la şi de la locul de muncă. Sindicatul a avertizat că dacă oamenii legii nu-şi primesc drepturile stabilite prin lege, vor recurge la un gest extrem.

Într-o postare pe reţelele de socializare, Sindicatul Politistilor din România “Diamantul” susţine că la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui s-a comis un nou abuz împotriva poliţiştlor. Sindicaliştii atacă pentru a patra oară conducerea IPJ Vaslui în acest an, de această dată pentru suspendarea decontării navetei poliţiştilor la şi de la locul de miuncă.

”Un noua abuz la IPJ Vaslui! La IPJ Vaslui, din dorinţa arzătoare a contabilului cu epoleţi ce conduce Compartiment Financiar, începând cu luna iulie 2021, s-a procedat la suspendarea decontării dreptului la navetă pentru un număr de aproximativ 50 de poliţişti fără că aceştia să fie informaţi despre sistarea acestui drept, sau care au fost motivele sistării acestui drept.
Cu privire la informarea drepturilor financiare, unii poliţişti au primit în iulie 2021, adrese prin care li se refuză decontarea unor rapoarte în februarie 2021, deşi aceştia credeau că au încasat sumele ce li se cuvenea.
Bătaia de joc la adresa poliţiştilor din operativ a fost maximă în momentul în care au cerut lămuriri cu privire la dreptul lor financiar legal, iar aceştia au fost expediaţi de la un lucrător la altul din cadrul Compartimentului Financiar, catalogaţi de unii că fiind purtători de haine, epoleţi şi legitimaţie marca MAI, majoritatea, în frunte cu contabilul conducător, văzând hoţi doar pe la TV (noi nu credem asta, dar aşa vorbeşte lumea)”, se arată în comunicatul Sindicatului Politiştilor din România “Diamantul”.

”Lăsăm copiii în faţa IPJ Vaslui”

Sindicaliştii susţin că au constatat mai multe nereguli în ceea ce priveşte decontarea navetei poliţiştilor, iar unele dintre acestea ar fi chiar infracţiuni.

- Reclama-reclame ziare barlad

”Acum suntem şi noi curioşi să explice în termeni ce ţin de contabilitate, că juridic îi explicăm noi că faptele constituie infracţiuni, modul cum a decontat el câte 3,4,5 rapoarte de decontare a navetei unui poliţist care stătea la serviciu, în weekend bineînţeles, câte 28, 32 chiar şi 40 de ore consecutive, după cum rezultă din foile de prezenţa la serviciu şi asta timp de circa un an jumate”, spun reprezentanţii Sindicatului Politiştilor din România “Diamantul”.

Sindicaliştii ameninţă că vor recurge la un gest extrem de protest ,dacă situaţia nu se va rezolva la începutul săptămânii viitoare.

”De asemenea, suntem curioşi dacă pe data de 14 a lunii august stăpânul de la Compartimentul Financiar, cunoscut ca şi contabilul cu apucături de poliţist rutierist, consideră că merităm să fim remuneraţi sau urmează să mergem toţi cei 50 de poliţişti şi să-i lăsăm copiii în faţă IPJ Vaslui.
Îi lăsăm domnului contabil asta aici să o printeze să o citească şi să şi-o pună sub pernă”, avertizează reprezentanţii sindicatului poliţiştilor.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Bârladul, din nou, gazdă primitoare pentru zecile de dansatori care au participat la un concurs devenit tradiție!

În perioada 21-23 iunie 2024, a avut loc la Bârlad etapa națională a Concursului Național de dans și costume...

Alte știri de interes

- Advertisement -