Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

InfracționalBărbat lovit din plin cu un bolid la Murgeni ( video)
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Bărbat lovit din plin cu un bolid la Murgeni ( video)

Cele mai citite Știri

Bărbat lovit din plin cu un bolid la Murgeni ( video)

- Reclama -

Bărbat lovit din plin cu un bolid!

La Murgeni un Bărbat a fost lovit din plin cu un bolid. Toate aceste scene fac parte din conflictul deschis între familiile de rromi din Murgeni.

“ Sfidător este că la câteva fracțiuni de secunde după ce trece autospeciala de politie, persoanele de pe margine aruncă efectiv cu bolovani și alte obiecte în autoturismele care circulă pe drumul public.

Să ne spună cineva de ce pedepse este nevoie pentru ca aceste categorii de persoane să aibă frică de lege și să înceapă să se adapteze regulilor sociale ale comunității.

Si cum poate o patrulă de poliție să controleze 50 de persoane implicate în conflict “ au scris pe pagina de socializare cei de la Europol.

- Reclama-reclame ziare barlad

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui au transmis că “ în referire la înregistrarea video apărută în spațiul public, în care un bărbat este lovit din plin cu un bolid la Murgeni, precizăm că aceasta face obiectul cercetărilor în dosarul penal deschis în cursul zilei de vineri, 14 August, după ce pe raza orașului Murgeni, județul Vaslui, mai multe persoane au tulburat ordinea și liniștea publică.

Cercetările sunt în curs de desfășurare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad,  urmând a fi probată activitatea infracțională a tuturor persoanelor implicate în eveniment.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tulburarea ordinii și liniştiipublice”, distrugere, lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

Duminică , 16 August, față de 6 bărbați din Murgeni, județul Vaslui, ce au vârste cuprinse între 22 și 55 de ani, a fost luată măsura arestării preventive pentru 30 de zile, de către Judecătoria Bârlad. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru probarea întregii activități infracționale.

Vă reamintim faptul că pe 13 august, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112  că, pe raza orasului Murgeni, judeţul Vaslui, mai multe persoane s-au adunat pe o stradă din zona centrală a orasului, tulburând ordinea si linistea publică.

La faţa locului au intervenit imediat poliţistii, jandarmii si poliţistii locali si, suplimentar, au fost dirijate în zonă echipaje de poliţie, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale si jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui, care au restabilit ordinea si linistea publică. În urma derulării evenimentului, nici o persoană nu a fost vătămată.

 

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Bârladul, din nou, gazdă primitoare pentru zecile de dansatori care au participat la un concurs devenit tradiție!

În perioada 21-23 iunie 2024, a avut loc la Bârlad etapa națională a Concursului Național de dans și costume...

Alte știri de interes

- Advertisement -