Bărbat rănit după ce a alunecat sub un motocultor cu freză

La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsită o persoană de sex masculin, în vârstă de 30 ani, care prezenta multiple plăgi și avea zona coccigiană prinsă între protecția și freza motocultorului.

0
Bărbat rănit după ce a alunecat sub un motocultor cu freză
- Reclamă -

Garda II Negrești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui a intervenit în orașul Negrești cu o autospecială pentru stingere echipată cu modul pentru deblocare/descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru salvarea unei persoane care a alunecat sub un motocultor cu freză aflat în funcțiune, au informat reprezentanții ISU Vaslui.

La fața locului a fost deplasată și o autospecială pentru descarcerare grea și o ambulanță SMURD tip C1 (TIM).

“ La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsită o persoană de sex masculin, în vârstă de 30 ani, care prezenta multiple plăgi și avea zona coccigiană prinsă între protecția și freza motocultorului.
Pompierii militari au acționat prin tăierea protecției și eliberarea persoanei de sub motocultor. Victima a primit primul ajutor medical în ambulanța SMURD, urmând să fie transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Pe drum, victima a fost predată echipajului cu medic de pe ambulanța de terapie intensivă mobilă” a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Bărbat rănit după ce a alunecat sub un motocultor cu freză Bărbat rănit după ce a alunecat sub un motocultor cu freză Bărbat rănit după ce a alunecat sub un motocultor cu freză Bărbat rănit după ce a alunecat sub un motocultor cu freză
Poliţiştii au început o anchetă în acest caz, pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -
- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.