Bărbat reținut pentru lipsire de libertate

0
3 bărbați violenți au fost reținuți de polițiștii din Negrești
- Reclamă -

Bărbat reținut pentru lipsire de libertate

 Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au reținut un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Cozmești, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

În data de 30 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe raza localității Bălești, comuna Cozmești, într-o gospodărie, un tânăr este imobilizat cu lanțul de un copac.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că un bărbat de 59 de ani, din Bălești, și-a imobilizat fiul vitreg (28 de ani), legându-l cu un lanț metalic de un copac aflat curtea locuinței.

- Reclamă -

În urma probatoriului administrat, la data de 30 iunie a.c., polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă  de 24 ore, iar în cursul zilei acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru luarea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Vă reamintim că un tânăr de 28 de ani, cu afecțiuni psihice, a fost găsit legat cu lanțul de un copac, în curtea casei, de către asistenții sociali de la Primăria  Cozmesti. Bărbatul stătea în soare, era dezbrăcat și nu avea apă. A fost anunțată poliția, iar medicii de la Ambulanță l-au transportat la spital. Mama victimei a declarat că e prima dată când îl leagă de copac, însă a făcut-o pentru ca acesta să nu iasă în stradă.

 

 

- Reclamă -

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.