Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

AdministrațieBârlădenii vor fi băgați în datorii- edilul Boroș dorește un împrumut de...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Bârlădenii vor fi băgați în datorii- edilul Boroș dorește un împrumut de 80.000.000 de lei

Așadar, rămâne de văzut dacă aleșii locali vor “ gira” solicitarea edilului Boroș, în condițiile în care mare parte din aceștia au votat proiectele care au adus un cash flow negativ.

Cele mai citite Știri

Bârlădenii vor fi băgați în datorii- edilul Boroș dorește un împrumut de 80.000.000 de lei

Așadar, rămâne de văzut dacă aleșii locali vor “ gira” solicitarea edilului Boroș, în condițiile în care mare parte din aceștia au votat proiectele care au adus un cash flow negativ.

- Reclama -
PNL Barlad Alegeri 2024
Unul dintre cele mai contestate și dezbătute proiecte din ședința Consiliului Local Municipal Bârlad de vineri, va fi acela prin care Primăria dorește să împrumute o sumă considerabilă la bancă.
Municipalitatea dorește contractarea unui credit de 80 de milioane de lei.

“ Cornul abundenței” din mandatul lui Boroș a secat. Pentru a plăti cotele de cofinanțare aferente proiectelor europene aprobate, autoritatea locală trebuie să facă un împrumut la bănci pentru că nu a știut să chivernisească bănuții.

Toate cheltuielile inutile din mandatul lui Dumitru Boroș vor fi achitate, se pare, de copiii noștri. Pentru că acest împrumut va fi luat pe minimum 10 ani.

Conform expunerii de motive,contractarea finanțării rambursabile prevăzute se face pentru acoperirea valorii neeligibile și cofinanțarea următoarelor obiective privind proiecte încheiate cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice:

  • << Modernizarea infrastructurii de transport în scopul reducerii emisiilor de carbon în Municipiul Bârlad>>, în valoare de 32.806.977,36 lei;
  • << Dezvoltarea sistemului public de transport în comun în Municipiul Bârlad, prin achiziția de autobuze electrice, în scopul reducerii emisiilor de carbon>> , în valoare de 2.322.495,16 lei;
  • << Extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Municipal de Urgență  << Elena Beldiman Bârlad>>, în valoare de 8.851.167,25 lei;
  • << Consolidarea, modernizarea și dotarea Școlii profesionale din str. Republicii nr 318 (fosta nr. 392) din cadrul Colegiului Tehnic << Al.I.Cuza Bârlad>>, în valoare de 9.120.178,46 lei;
  • << Îmbunătățirea serviciilor sociale, educaționale și recreative în Municipiul Bârlad>>, în valoare de 26.563.682,92 lei.

Așadar, rămâne de văzut dacă aleșii locali vor “ gira” solicitarea edilului Boroș, în condițiile în care mare parte din aceștia au votat proiectele care au adus un Cash flow-negativ. Aici putând enumera toaleta de lux care a costat cât un apartament cu 3 camere, statuile mirabolante care nici acum nu au fost amplasate, festivalurile care s-au dovedit un mare fiasco.

Toate aceste lucruri se întorc ca un bumerang, dar nu la cei care au fost de acord cu dezmățul din banii publici, ci tot la contribuabil!

- Reclama-reclame ziare barlad

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Concert Seara Șlagărelor Nemuritoare Bârlad
Casa de ajutor reciproc barlad
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Ciprian Ionuț Trifan este candidatul susținut de PSD Vaslui pentru funcția de președinte al Consiliului Județean

Actualmente vicepreședinte al Consiliului Județean Vaslui, social-democratul Ciprian-Ionuţ Trifan a fost desemnat în unanimitate să intre în bătălia electorală...

Alte știri de interes

- Advertisement -