Bătaie în curtea Școlii de Muzică, directoarea instituției nu ia nicio măsură

Sursele noastre ne-au confirmat faptul că imediat după această altercație managerul Ramona Borș a fost informată, dar până la această oră împotriva agresoarei nu a fost luată nicio măsură.

1
- Reclamă -
PNL Barlad Alegeri 2024
Șocant! Violența în școli a înregistrat un nou episod. De data aceasta, o elevă a Școlii de Muzică și Arte Plastice  “ N.Tonitza” din Bârlad este bătută de o altă colegă. Directoarea instituției, prof. Ramona Borș, a fost înștiințată de acest inccident, dar nu a luat nicio măsură.

O elevă de clasa a șaptea a Școlii de Muzică și Arte Plastice “ N. Tonitza” din Bârlad a fost agresată, în curtea școlii de o altă școlăriță. Fapta s-a petrecut joi, 7 aprilie, în jurul orelor14-15 într-o pauză. În loc să le despartă , minorii prezenți au scos telefoanele mobile și au filmat bătaia.

 

Contactată telefonic, directoarea instituției, profesoara Ramona Borș, ne-a mințit cu seninătate.

“ Nu am cunoștință de acest lucru. Când s-a întâmplat? Îmi puteți trimite filmulețul? Am să mă interesez. Când voi avea mai multe informații vă voi contacta eu”, ne-a declarat aceasta.

Sursele noastre ne-au confirmat faptul că imediat după această altercație managerul Ramona Borș a fost informată, iar joi după amiază a avut loc un Consiliu Profesoral.

- Reclamă -
De ce directoarea Borș nu a informat cadrele didactice de această întâmplare?
Legea spune că “ președintele consiliului profesoral este directorul. Membrii Consiliului Profesoral hotărăsc asupra tipului de sancţiune disciplinară aplicată elevilor care săvârşesc abateri, potrivit prevederilor prezentului regulament şi ale regulamentului de organizare şi funcţionare a unităţii de învăţământ”.


Cert este că până la această oră împotriva agresoarei nu a fost luată nicio măsură.

Legea care interzice bullying-ul în şcoli a intrat în vigoare anul trecut iar potrivit prevederilor este interzis orice comportament care constă în violenţă psihologică. Oare de acest act normativ doamna directoare Ramona Borș nu a auzit?

Săptămâna viitoare instituția școlară se pregătește să marcheze cei 60 de ani de activitate. În timp ce unii se pregătesc să încânte publicul, alții se bat sub nasul conducerii.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

 

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.