Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: luni, 19 aprilie, 2021

Starea vremii astăzi

: 19 aprilie, 2021
7 C
Bârlad
- Reclamă -

Bătaie între clanuri la Murgeni ( Foto)

Cele mai citite

Bătaie între clanuri la Murgeni ( Foto)

Ultima oră -Bătaie între clanuri la Murgeni

Zeci de romi din Murgeni s-au luat la bătaie, peste 50 de polițiști au fost trimiși pentru a calma spiritele.

 

Pe 8 iunie orașul Murgeni a fost declarat zonă specială de siguranţă publică de către conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, după ce în zonă au avut loc o serie de conflicte între unele clanuri de romi. În urma unui conflict între membrii unor clanuri de romi din oraşul Murgeni, aproape 200 de persoane s-au bătut pe străzi. Scandalul a fost aplanat în urma intervenţiei mai multor echipaje de poliţie şi jandarmi şi a unor luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. La acel moment Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui au deschis în acest caz un dosar penal tentativă la omor, uz de armă fără drept, tulburarea liniştii şi ordinii publice, loviri şi alte violenţe.

Știre în curs de actualizare.

 

UPDATE: În data de 13 august a.c., ora 17:35, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, pe raza orasului Murgeni, judeţul Vaslui, mai multe persoane s-au adunat pe o stradă din zona centrală a orasului, tulburând ordinea si linistea publică.

La faţa locului au intervenit imediat poliţistii, jandarmii si poliţistii locali si, suplimentar, au fost dirijate în zonă echipaje de poliţie, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale si jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui, care au restabilit ordinea si linistea publică. În urma derulării evenimentului, nici o persoană nu a fost vătămată.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârsirii infracţiunilor de “tulburarea ordinii si linistii publice” si “distrugere” .

Ancheta este în curs de desfăsurare, fiind efectuate cercetări si audieri în vederea stabilirii si probării întregii activităţi infracţionale a tuturor persoanelor implicate în eveniment.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Schimbare de ”gardă” la Inspectoratul Școlar Județean Vaslui

Liliana Ciobanu este noul șef al învățământului vasluian. Aceasta preia funcția de inspector general al ISJ Vaslui după ce...
- Advertisement -

Alte știri de interes

- Advertisement -