Băutura i-a luat mințile! Un vasluian a ucis cu sânge rece pe femeia pe care a și violat-o

Din vorbă în vorbă, gazda a început să povestească despre fostele sale relații. Printre aburi de alcool, discuția i-a stârnit musafirului apetitul sexual.

0
Moarte suspectă într-un cătun vasluian
- Reclamă -

Bărbatul care a ucis cu sânge rece a fost arestat preventiv, pentru viol si omor și riscă ani grei după gratii. Nu e prima dată însă când acesta face pușcărie. În trecut, el a fost arestat pentru furturi și tâlhării. În ultimii ani, acesta își câștiga modesta existența păscând vacile, la Hoceni.

Are 53 de ani și nu are niciun căpătâi. Uneori, după ce își termina treaba cu animalele, omul se oprea la casa victimei sale, o femeie în vârstă de 55 de ani. Vineri seara, a cumpărat o sticlă de vin de 2 litri și a mers din nou in vizita. Din vorbă în vorbă, gazda a început să povestească despre fostele sale relații. Printre aburi de alcool, discuția i-a stârnit musafirului apetitul sexual.

“ I-a propus  victimei să întrețină raporturi intime, însă aceasta l-a refuzat. În acel moment, suspectul a tras-o de haine și a lovit-o cu o cană în cap”, a spus Alice Ruja, procurorul de caz. Era atât de băut, încât nu a putut întreține relații intime normale. A întreținut cu victima relații sexuale orale.

Dimineață, femeia l-a amenințat că îl va reclama la Poliție pentru ca a abuzat-o, lucru care l-a enervat la culme pe individ. A pus mâna pe o secure și a lovit-o de mai multe ori în cap, apoi a plecat cu vacile pe câmp. În cursul zilei de luni, el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

- Reclamă -

 

Cristina Radulescu

Un vasluian a ucis cu sânge rece pe femeia pe care a și violat-o Băutura i-a luat mințile! Un vasluian a ucis cu sânge rece pe femeia pe care a și violat-o

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.