Bine faci, bine găsești! O tânără adună radiouri pentru a le oferi bunicilor dintr-un cămin de bătrâni

O tânără din Bârlad dorește să ofere bucurie celor 27 de bătrâni care trăiesc în căminul de la Tutova.

0
Justina Georgiana Bine faci, bine găsești! O tânără adună radiouri pentru a le oferi bunicilor dintr-un cămin de bătrâni
- Reclamă -

“  Binele făcut la nevoie ţi-l răsplăteşte înzecit Dumnezeu când nici nu gândeşti” spunea Mircea Eliade. În aceste vremuri când de multe ori punem propria persoană pe primul plan, o tânără din județul Vaslui ne oferă, gratuit, o lecție despre bunătate.

O tânără din Bârlad dorește să ofere bucurie celor 27 de bătrâni care trăiesc în căminul de la Tutova. Pentru a le aduce un strop de bucurie, Justina Georgiana Motaș și-a propus ca până pe 7 martie să strângă 27 de aparate de radio. Până acum au fost strânse 10 , dar și cu ajutorul dumneavoastră această misiune poate fi finalizată cu succes.

“Cine are un bătrân, să-l prețuiască, cine nu, să-și cumpere.”

O expresie extrem de dragă mie, învățată în copilărie de la bunica mea și înțeleasă pe calea cea grea, după ce am pierdut-o.

Nu intru în detalii sensibile pentru că scopul acestei postări este unul care trebuie să aducă bucurie.

- Reclamă -

Cât de mult iubiți muzica? Ce efect are asupra voastră?

În luna Decembrie, am avut deosebita onoare să vizitez căminul de bătrâni de la Tutova, Vaslui. A fost prima mea experiența într-un loc plin de bunici și bunicuțe care tânjesc după o clipă de atenție și o îmbrățișare caldă. Nu pot exprima în cuvinte ceea ce am simțit, fiindcă ar fi prea “trificil” de explicat. O tornadă de emoții.

Că să trec mai repede la scopul postării, vă spun că la Tutova sunt 27 de camere unde sunt găzduiți bunicuții. Camere unde domnește liniștea. Cum ne simțim când nu auzim ora exactă, nu știm în ce zi suntem, nu auzim o melodie sau orice alta știre care poate fi importantă?! Eu m-aș simți izolată și anxietatea mea ar suferi cel mai probabil de anxietate.

Pentru cele 27 de camere, îmi doresc din tot sufletul să putem asigura câte un aparat de radio/cameră. Un radio micuț care să umple liniștea din camere cu muzică, la un volum moderat, bineînțeles.

O tânără adună radiouri pentru a le oferi bunicilor dintr-un cămin de bătrâni, Justina Georgiana Motaș Bine faci, bine găsești! O tânără adună radiouri pentru a le oferi bunicilor dintr-un cămin de bătrâni
Reușim să punem umăr la umăr și să aducem un zâmbet bunicilor?

Dacă empatizați cu acest obiectiv și credeți la fel ca si mine, că un aparat de radio poate aduce bucurie, va rog să îmi scrieți și eventual să ne unim forțele ca să îmbrățișăm provocarea.

Mulțumesc din suflet pentru ca ați citit, știu cât de prețios este TIMPUL .

Răspândiți magia și distribuiți !

Rămân recunoscătoare cu toată inima “ a postat inimoasa tânără pe rețeaua de socializare.

Cei care vor să o ajute să strângă aparatele de radio, îi pot scrie pe Facebook.

Cristina Radulescu

O tânără adună radiouri pentru a le oferi bunicilor dintr-un cămin de bătrâni, Justina Georgiana Motaș Bine faci, bine găsești! O tânără adună radiouri pentru a le oferi bunicilor dintr-un cămin de bătrâni

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.