Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: miercuri, 21 aprilie, 2021

Starea vremii astăzi

: 21 aprilie, 2021
7 C
Bârlad
- Reclamă -

“ Bine faci, bine găsești”

Cele mai citite

“ Bine faci, bine găsești”

Pentru că magia Sărbătorilor de Iarnă înseamnă a împărți bucuria nu doar cu familia și prietenii apropiați ci și cu cei aflați în nevoie, Consiliul Elevilor din cadrul Liceului Pedagogic “ Ioan Popescu” din Bârlad a organizat o campanie de donații pentru câțiva copii cu o situație materială dificilă.

Bine faci, bine găsești

Orice ajutor este binevenit, faptele bune nu țin de vârstă sau de condiția materială! Dacă doriți să vă alăturați acestei campanii, puteți dona haine, jucării, cărți sau bani .

“ Cu ocazia sărbătorilor de iarnă , Consiliul Școlar al Elevilor din cadrul Liceului Pedagogic organizează o campanie caritabilă care vizează familii nevoiașe din zonă.
Apelăm la cetățenii orașului care sunt dispuși să doneze haine, alimente, jucarii,cărți sau bani pentru familii nevoiașe care au copii. Colectarea se face în curtea liceului Pedagogic la intrarea profesorilor, pe strada Lirei lângă Profi începând de mâine, luni 14.12.2020 până joi 17.12.2020 în intervalul orar 8:00-12:00.
Hai să ne deschidem inimile de Crăciun și să ajutăm, orice contează” au scris reprezentanții elevilor.

Nu ar trebui să existe în lume copil care să nu simtă bucuria sărbătorilor de iarnă prin primirea a cel puțin un cadou de Crăciun, cum nu ar trebui să existe oameni pretutindeni care să nu simtă cu adevărat această sărbătoare ce unește oamenii, care îi face să se simtă mai buni, mai iertători, mai aproape de semenii lor.

 

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Centru mobil de vaccinare al MApN ajunge și în județul Vaslui

Cele 20 de centre mobile de vaccinare aflate în coordonarea Direcției medicale a MApN, acționează începând de miercuri, 21...
- Advertisement -

Alte știri de interes

- Advertisement -