Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
Administrație“ Bucurie” pentru șoferii bârlădeni, și nu numai. Se mai Închide o...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

“ Bucurie” pentru șoferii bârlădeni, și nu numai. Se mai Închide o stradă

Constructorul a notificat Primăria Municipiului Bârlad că, din cauza complexității lucrării, este nevoie de oprirea completă a traficului până dată de cel târziu 1 decembrie.

Cele mai citite Știri

“ Bucurie” pentru șoferii bârlădeni, și nu numai. Se mai Închide o stradă

Constructorul a notificat Primăria Municipiului Bârlad că, din cauza complexității lucrării, este nevoie de oprirea completă a traficului până dată de cel târziu 1 decembrie.

- Reclama -

Ziua de joi vine cu o restricție în trafic! Încă o stradă circulată se închide.

Prin intermediul unui anunț public, autoritatea locală bârlădeană anunță : “ urmare a lucrărilor de reabilitare și asfaltare a străzilor din cadrul proiectului de Mobilitate Urbană, de astăzi, traficul rutier și pietonal va fi închis pe o parte din Bulevardul Epureanu. 

Trafic inchis
Segmentul supus lucrărilor este cuprins între intersecția cu strada Constantin Hamangiu (în dreptul magazinului Acord Group) și până la intersecția cu străzile Mihail Kogălniceanu și Gheorghe Roșca Codreanu (zona orfelinatului).

Constructorul a notificat Primăria Municipiului Bârlad că, din cauza complexității lucrării, este nevoie de oprirea completă a traficului până dată de cel târziu 1 decembrie”.

- Reclama-reclame ziare barlad

Așadar, conducătorii auto alături de pietoni nu ar trebui să se mai enerveze având în vedere că tot orașul este distrus, iar lucrările sunt efectuate, probabil, cum bate vântul. Pentru că altfel nu se explică această lipsă de viziune în ceea ce privește începerea și derularea investițiilor. Toate au început odată, dar nici măcar una nu este finalizată!

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

2 COMENTARII

  1. Ați închis strada Dragoș Vodă din luna iulie ,ați pregatit-o pentru asfaltare dar firma care trebuie sa se ocupe de asta probabil că a înzăpezit pe undeva.Acum ,pentru că bulevardul Republicii e tot o mare groapa v-a mai fătat mintea o idee creata ,ați decopertat și blocat Iorgu Radu și Bulevardul Epureanu așa ați reușit marea performanță de a bloca orașul.In caz de o urgenta medicala,un incendiu pe unde ajung mașinile de interventie la timp!?Poate avem avioane și nu știu eu.Vom arde ca chibritul cum au ars casele din Cartier Deal în condiții normale de trafic acum un an.Avem copii care merg la școală,bătrâni care își rup picioarele pe trotuarele care sunt pline de cratere,cu autobuzul străbați orașul în peste o oră.Treziti-va,Barladul are și locuitori care trebuie să circule nu sunteți în câmp sa vă lăfăiți cu lucrările ani de zile.Lasati-ne cu ,,marea asfaltare”care e de fapt ,,marea demolare a orașului”,in plus,stâlpii de beton unde s-a decopertat sunt gata să cadă,s-au înclinat de la excavatoare.De stricat vad că nu e o problema dar asfaltu’ ,asfaltu’…..unde e asfaltul!?Aveți termen 2 ani!!!?Vreti sa ne omorâți cu zile?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Urari Paste CARP Barlad
Casa de ajutor reciproc barlad
Program-Carp_BArlad-Sarbatori-Iarna-2023
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Poliția și familia îl caută! Sunați la 112 dacă îl vedeți

Miercuri, 17 aprilie 2024, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată, cu privire faptul că GHEORGHIU MIHAI ALEXANDRU, din municipiul...

Alte știri de interes

- Advertisement -