Campania de vaccinare împotriva COVID-19 merge bine în județul Vaslui

0
Scăderea numărului de persoane vaccinate duce la modificarea programului centrelor de vaccinare din județul Vaslui
Scăderea numărului de persoane vaccinate duce la modificarea programului centrelor de vaccinare din județul Vaslui
- Reclamă -

În cadrul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 din județul Vaslui, demarată ȋn data de 4.01.2021, au fost vaccinate pânăla data 25.01.2021, 4566 persoane au informat reprezentanții DSP Vaslui.

În perioada 23.01.2021 24.01.2020 în județul Vaslui au fost vaccinate împotriva SARSCOV2 un număr de 609 persoane, distribuția pe centre de vaccinare fiind următoarea:

Spitalul Județean de Urgență Vaslui 29 persoane;
Clubul Pensionarilor Vaslui 175 persoane;
Sala de Sport Școala Episcop Iacov Antonovici, Bârlad 232persoane;
Sala de Sport str. Al. Ioan Cuza, nr. 12, Huși 173 persoane.

“ În județul Vaslui pentru următoarele 7 zile au fost programatepentru vaccinare împotriva SARS COV2, 3305 persoane. Gradul de ocupare al locurilor de vaccinare este de 100 % pentru următoarele 7 zile.

Reamintim că programările la vaccinare sunt condiționate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operațiunii, cât și de dinamica solicitărilor de înscriere la momentul respectiv” a declarat Mihaela Vlada, directorul executiv al DSP Vaslui. 

Vaccinarea nu este condiționată de calitatea de asigurat.Persoanele eligibile se programează la vaccinare indiferent dacă sunt sau nu asigurate în sistemul de asigurări sociale de sănătate.Menționăm că vaccinarea este gratuită și voluntară.

- Reclamă -

Mulţumim autorităţilor locale si medicilor de familie pentru implicarea ȋn desfăşurarea ȋn bune condiţii a campaniei de vaccinare antiCovid-19!

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.