Când oamenii fac bine- doi polițiști vasluieni au oferit bucurie unor fetițe deosebite

Daniela, în vârstă de 6 ani, și Ioana, de 11 ani, au primit în dar, din partea polițiștilor, un laptop, dulciuri și obiecte de îmbrăcăminte.

0
Când oamenii fac bine- doi polițiști vasluieni au oferit bucurie unor fetițe deosebite
- Reclamă -

Astăzi, 26 martie a.c., doi polițiști rutieri vasluieni au făcut cinste uniformei pe care o îmbracă, ajutând două surori din localitatea Oșești, județul Vaslui.

Cei doi polițiști au făcut cunoștință cu fetiţele, care locuiesc cu bunicii în Oșești, județul Vaslui, prin intermediul unui cadru didactic al unității școlare frecventate de sora mai mică.

Având în vedere că în contextul actual al pandemiei, copiii au cea mai mare nevoie de sprijinul comunităţii, polițiștii au facut un gest de omenie și au încercat să le ajute pe cele 2 fetițe. Astfel, Daniela, în vârstă de 6 ani, și Ioana, de 11 ani, au primit în dar, din partea polițiștilor, un laptop, dulciuri și obiecte de îmbrăcăminte.

Emoționați de gestul polițiștilor, bunicii fetelor le-au mulțumit oamenilor legii pentru bunăvoința lor și le-au urat mult succes în activitate.

Cristina Radulescu

- Reclamă -

polițiști vasluieni au oferit bucurie unor fetițe Când oamenii fac bine- doi polițiști vasluieni au oferit bucurie unor fetițe deosebite

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.