Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

SpinosCând unii vorbesc de la tribuna Parlamentului ca să se afle în...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Când unii vorbesc de la tribuna Parlamentului ca să se afle în treabă-” viitor de AUR are județul Vaslui ”

Cele mai citite Știri

Când unii vorbesc de la tribuna Parlamentului ca să se afle în treabă-” viitor de AUR are județul Vaslui ”

- Reclama -

O vorbă românească veche zice ” să nu judeci o carte după copertă”, dar realitatea a învins încă o dată. Mulți dintre cei trimiși în Parlament habar nu au cu ce se ocupă această instituție,darămite să mai cunoască și rolul lor. Cu vocea tremurând de emoții, cu un text care îî producea nu dureri de cap ci de pronunție, deputatul AUR de Vaslui , Raisa Enachi a început seria  declarațiilor politice …cu o concluzie.

Din plenul Parlamentului, Raisa Enachi își înștiința colegii din țară de situația dezastroasă în care se găsesc salariații de la Transurb Vaslui. O societate care aparține Consiliului și Primăriei Vaslui,adică o problemă ce ține strict de autoritatea locală și pe care, deputații  o pot rezolva doar dacă,cineva ințiază un proiect de lege care să acopere lacunele administrative.

O declarație politică,citită doar ca să bifezi la capitolul ” așa nu”, pentru că nici măcar textul acesteia nu a fost citită corespunzător nu schimbă nimic. Poate naște doar semne de întrebare,pentru cunoscători, în legătură cu profesionalismul actorului politic. Așa că, pe viitor,sugestia noastră ar fi să începeți să parcurgeți fișa postului unui deputat, să asistați la ședințele de Consiliu Local și să vă expuneți ideile ori într-o conferință de presă, ori când veți mai crește să le ” îmbrăcați” sub forma unui proiect . ar mai fi și varianta întrebărilor care pot fi scrise sau orale și se adresează Guvernului, miniștrilor ori altor conducători ai organelor administrației publice, la care solicită răspuns oral, răspuns scris sau răspuns scris și oral.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

- Reclama-reclame ziare barlad
Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Vine canicula, atenție la orele când ieșiți din casă!

Fenomenele meteorologice specifice sezonului cald constituie factori de risc pentru sănătatea populației, dar și pentru desfăşurarea normală a activităţilor....

Alte știri de interes

- Advertisement -