Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
Diverse” Căpitan Rudi Pavel Florentin”-promisiunea făcută, datorie curată pentru o mamă
Articol din categoria: Stiri si Informatii

” Căpitan Rudi Pavel Florentin”-promisiunea făcută, datorie curată pentru o mamă

Cele mai citite Știri

” Căpitan Rudi Pavel Florentin”-promisiunea făcută, datorie curată pentru o mamă

- Reclama -

Așezământul social ” Căpitan Rudi Pavel Florentin”-promisiunea făcută, datorie curată pentru o mamă

Nu există suferință mai mare pe această lume, ca mamă, decât să îți pierzi copilul. Iar durerea este cu mult mai mare dacă acesta era și singurul vlăstar. În memoria băiatului plecat prea devreme în împărăția cerurilor, bârlădeanca Victoria Rudi dorește să aline nevoile spirituale, educaționale și fizice ale unor copii care provin din familii nevoiașe. Pentru această ultimă dorință, aceasta dorește să construiască un așezământ social care va purta numele de ” Căpitan Rudi Pavel Florentin”.

”Am reușit să înțeleg cu adevărat, de-a lungul vieții, mesajul mamei: Voi fi mereu cu tine!. Adică pentru totdeauna, în eternitate, orice-ar fi” spunea Rebeca Walker . Mergând în aceeași direcție, Victoria Rudi a dorit să ofere comunității bârlădene un loc în care câțiva micuți ,năpăstuiți de soartă, să se bucure de tot ce este mai frumos – să primească educație , o vorbă bună și o farfurie cu mâncare.

În memoria fiului său , plecat să se întâlnească cu Domnul, aceasta a donat un teren situat în mijlocul orașului Bârlad pentru construcția asezământului ” Căpitan Rudi Pavel Florentin”. A găsit înțelegere și susținere în prezența părintelui Petru Giușcă, parohul bisericii „Sfânta Înviere și Sfânta Ecaterina”, dar și Episcopul Hușilor Ignatie a îmbrățișat această promisiune de suflet făcută de o mamă pentru fiul său.

În 2020 au început lucrările de construcție a clădirii iar termenul de finalizare este anul 2025, dar pentru ca misiunea mamei să fie îndeplinită este nevoie de bani. Orice leuț este binevenit și își va găsi trebuință în acest asezământ social. Puteți da o mână de ajutor donând în contul BANCA TRANSILVANA RUDI VICTORIA COD IBAN RO77BTRLRONCRT00H2031902 MONEDA RON, donații pentru Așezământ Social „Căpitan RUDI PAVEL-FLORENTIN „–un centru pentru copiii neajutorați.

” Mulțumim pentru orice sumă, cât de mică „picătură cu picătură se face oceanul „! a transmis mama celui care a fost căpitan RUDI PAVEL-FLORENTIN.

 

- Reclama-reclame ziare barlad

„Născându-și copilul, mamă dă mai întâi un om, iar pe urmă tot în el trebuie să dea cerului un înger”- Richard Wurmbrand

 

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Program CARP Barlad Paste 2023
- Reclamă -
- Reclamă -
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -

Ultimele știri

65 ani de istorie, zeci de generații care au absolvit, profesori de excepție -acesta este CV-ul cu care se laudă liceul “ Eminescu”

În 1958 ansamblul de clădiri construit în orașul Bârlad cu destinația de a fi liceu militar sau Academie militară...

Alte știri de interes

- Advertisement -