Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: luni, 19 aprilie, 2021

Starea vremii astăzi

: 19 aprilie, 2021
7 C
Bârlad
- Reclamă -

”Ce bine că ești, ce mirare că sunt!”

Cele mai citite

”Ce bine că ești, ce mirare că sunt!”

            ”Ce bine că ești, ce mirare că sunt!”

În cadrul Concursului Național Online de Folk – „FOLKUL NE UNEȘTE” – Ediția I – 2020 s-au putut înscrie copii și adolescenți talentați și iubitori ai muzicii folk, pregătiți să participe la acest gen de competiție.
Tot ce au avut de făcut competitorii a fost trimiterea unei filmări,candidații interpretând piesa în limba română. Bârladul a fost reprezentat cu cinste de elevii coordonați de profesorul Cornel Pleșu. Așadar, versurile cântecului ” ce bine că ești,ce mirare că sunt” sunt transmise generațiilor tinere care apreciază muzica folk.

”Am participat pentru prima dată la primul nostru concurs-online, ,,FOLKUL NE UNEȘTE” ,organizat de Asociația Social Culturală ,,Suflet Ardelean” Gheorghieni-Harghita! Am insistat ca să participăm cu toții, fiindcă deja erau trei luni de când nu ne mai întâlnisem și nu mai cântasem împreună. Elevii participanți au fost de la Școala gimnazială ” Ep. Iacov Antonovici”, Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu” și Liceul Pedagogic ”Ioan Popescu”. Rezultatele au fost pe măsură, dintre cele mai bune. Claudia Botaș locul I la categoria 15-18 ani, surorile Anisia și Amedeea Mereuță și frații Petru și Nicolae Călin au luat premiul III la categoria 9-14 ani,ceilalț obținând  diplome de excelență pentru compoziție și interpretare! Este clar că oricât am fi de buni nu putem să luăm numai noi toate premiile, așa că la următoarele concursuri veți vedea o noua ierarhie! Felicitări tuturor participanților, tuturor interpreților noștri și mii de mulțumiri organizatorilor doamnei și domnului Tompea!” a declarat profesorul Cornel Pleșu.

Organizatori concursului au fost cei de la Asociația Social – Culturală „Suflet Ardelean”
Președintele juriului: Nicolae Doboș
Membrii juriului: Marcel Bălan, Mihaela Stoica, Doina Lazăr și Eugen Avram.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Schimbare de ”gardă” la Inspectoratul Școlar Județean Vaslui

Liliana Ciobanu este noul șef al învățământului vasluian. Aceasta preia funcția de inspector general al ISJ Vaslui după ce...
- Advertisement -

Alte știri de interes

- Advertisement -