Ce facem când găsim un portofel pe stradă? Să luăm exemplu de la această tânără

0
Ce facem când găsim un portofel pe stradă
Tineri cu care ne mândrim
- Reclamă -

Ce facem când găsim un portofel pe stradă

În spaţiul nostru ciudat-miraculos spiritul civic e un fapt rarisim. Tranziţia nemiloasă l-a cam spulberat. Iar atunci cînd se ciocnesc de această conştiinţă civică, mulţi oameni pur şi simplu privesc cu ochii nedumeriţi.


Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui încurajează actele civice şi mulţumeşte cetăţenilor care înţeleg să fie corecţi şi să contribuie la bunul mers al societăţii.
Astăzi, aducem în atenţie un caz în care o tânără de 23 de ani, din Bârlad, a ales să procedeze corect şi să facă demersuri pentru a restitui un portmoneu găsit în zona unui centru comercial.

La data de 2 septembrie a.c., o femeie în vârstă de 62 de ani, din Băcani, județul Vaslui s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Bârlad unde a sesizat că,în imprejurări necunoscute, și-a pierdut portmoneul în parcarea unui centru comercial din Bârlad.

- Reclamă -

Portmoneul în care se aflau documente, înscrisuri și bani a fost găsit de o tânără care a încercat să intre în contact cu proprietarul lansând un apel pe o rețea de socializare. Ulterior, aceasta s-a deplasat la sediul Poliției Municipiului Bârlad pentru a-l preda organelor de poliție.

Bunul găsit a fost restituit de către polițiști proprietarei care nu mai spera în recuperarea banilor şi documentelor, fiind plăcut surprinsă şi impresionată de fapta tinerei.

Tânăra care a dat dovadă de spirit civic a primit din partea conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui o scrisoare de mulțumire, în semn de prețuire și recunoștință pentru promovarea valorilor morale în societate.

Tineri cu care ne mândrim

Astfel de fapte readuc încrederea în ceea ce înseamnă bună-credință, respect față de aproape și reprezintă un exemplu pentru ceilalți cetățeni.

Mulțumim cetățenilor care își asumă un rol activ în viața comunității și vin în sprijinul oamenilor legii!

- Reclamă -

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.