Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: miercuri, 21 aprilie, 2021

Starea vremii astăzi

: 21 aprilie, 2021
7 C
Bârlad
- Reclamă -

Cineva acolo sus îi iubește! Accident rutier pe DJ243( Foto)

Cele mai citite

Cineva acolo sus îi iubește! Accident rutier pe DJ243( Foto)

Accident rutier pe DJ243

Cineva acolo sus îi iubește! Doi șoferi vasluieni au avut parte de un inccident pe care nu îl vor uita prea curând. Din fericire , deși a fost spectaculos în ceea ce privește dinamica , accidentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

La ora 15:47 a avut loc un accident rutier pe D.J. 243 pe teritoriul administrativ al comunei Perieni. Un bărbat în vârstă de 20 de ani, din Puiești se deplasa pe direcția de mers dinspre Bârlad , celălalt conducător, un tânăr de 19 ani din comuna Iana care avea carnetul de conducere doar de 9 luni, se deplasa dinspre Pogana spre Bârlad. Acesta nu a adaptat viteza , a intrat în balans și a intrat pe contrasens în mașina care se deplasa regulamentar. Aceasta s-a răsturnat de 2-3 ori , dar a rămas pe partea carosabilă, în timp ce șoferul vinovat a ajuns cu mașina în câmp.

"<yoastmark

"<yoastmark

Ambii șoferi au fost testași cu etilotestul rezultatul fiind zero, conducătorului auto vinovat de accidentul rutier i-a fost reținut permisul pentru o perioadă de 60 de zile și a fost sancționat cu o amendă de 1160 de lei.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Doi polițiști duși la audieri după perchezițiile efectuate la RAR Vaslui

Zeci de percheziţii au avut loc în mai multe judeţe din Moldova. Procurorii anticorupţie strâng astfel probe într-o amplă...
- Advertisement -

Alte știri de interes

- Advertisement -