Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

AdministrațieCiprian Trifan este cel care va conduce Consiliul Județean Vaslui
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Ciprian Trifan este cel care va conduce Consiliul Județean Vaslui

Vicepreşedintele CJ Vaslui a spus că activitatea instituţiei va merge în continuare potrivit legii, principalul scop fiind continuarea proiectelor de dezvoltare din judeţul Vaslui.

Cele mai citite Știri

Ciprian Trifan este cel care va conduce Consiliul Județean Vaslui

Vicepreşedintele CJ Vaslui a spus că activitatea instituţiei va merge în continuare potrivit legii, principalul scop fiind continuarea proiectelor de dezvoltare din judeţul Vaslui.

- Reclama -
PNL Barlad Alegeri 2024
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui, Cirprian Trifan, cel care ar urma să preia prerogativele şefului instituţiei după arestarea lui Dumitru Buzatu, a declarat că vor fi urmaţi toţi paşii procedurali în privinţa suspendării preşedintelui şi a dizolvării cabinetului acestuia.

“Vom verifica în Codul Administrativ ce se întâmplă cu cabinetul preşedintelui. În caz de vacantare sau suspendare sau alte elemente de genul acesta, unul dintre vicepreşedinţi preia prerogativele preşedintelui, în baza unei hotărâri de Consiliu Judeţean pe care noi deja o avem dată de la începutul mandatului şi reluată atunci când vicepreşedinţii s-au revotat. În acest caz vom avea parte de un ordin al prefectului, urmând ca acea hotărâre să-şi facă parcursul. Cabinetul, în funcţie de ceea ce scrie în Codul Administrativ, se va dizolva sau nu.

Din punctul meu de vedere, biroul, până când nu va fi o hotărâre judecătorească definitivă, va fi închis. Eu îmi voi desfăşura activitatea în biroul meu de vicepreşedinte”, a declarat presei Ciprian Trifan.

Vicepreşedintele CJ Vaslui a spus că activitatea instituţiei va merge în continuare potrivit legii, principalul scop fiind continuarea proiectelor de dezvoltare din judeţul Vaslui. Ciprian Trifan a menţionat că nu a avut nicio legătură cu proiectul de realizare a drumului strategic Bârlad – Laza – Codăeşti, dar că va merge în faţa organelor de anchetă dacă i se va cere acest lucru.

Ciprian Trifan

“ Sperăm că prin ce vom face de aici înainte se va demonstra că este o chestiune izolată şi că noi de dorim dezvoltarea judeţului în continuare. Nu am participat la acest proiect, prin dispoziţie nu am avut legătură cu proiectul. Există decizii pe care ordonatorul principal de credite le-a transmis angajaţilor, ştiţi cum este în România, angajaţii trebuie să facă ce le spune ordonatorul principal de credite.

- Reclama-reclame ziare barlad

Cred că pentru fiecare dintre noi e o lecţie în plus să ducem cu celeritate ceea ce facem în calitate de funcţionari. Decizia este a factorilor în drept să deceleze ce s-a întâmplat. Legea trebuie să-şi spună cuvântul. Personal nu am nicio emoţie, dar ştiţi, vorbim la telefon, lucrăm, nu am de ce să am emoţii pentru că nu am avut legătură cu acest proiect, nu am fost implicat în acest proiect.

Dacă va fi necesar să merg să dau explicaţii, ca orice cetăţean care este chemat de către cei în drept, voi merge să dau explicaţiile necesare”, a spus Ciprian Trifan.

Tribunalul Vaslui a decis sâmbătă arestarea preventivă pentru 30 de zile a preşedintelui Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, în dosarul în care este acuzat de procurorii anticorupţie că a primit drept mită suma de 1,25 milioane de lei de la un om de afaceri a cărei societate efectua lucrări la drumul strategic Bârlad – Laza – Codăeşti. Dumitru Buzatu, a contestat măsura arestului preventiv, contestaţia urmând să fie analizată, în această săptămână, de Curtea de Apel Iaşi.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Casa de ajutor reciproc barlad
Concert Seara Șlagărelor Nemuritoare Bârlad
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Ciprian Ionuț Trifan este candidatul susținut de PSD Vaslui pentru funcția de președinte al Consiliului Județean

Actualmente vicepreședinte al Consiliului Județean Vaslui, social-democratul Ciprian-Ionuţ Trifan a fost desemnat în unanimitate să intre în bătălia electorală...

Alte știri de interes

- Advertisement -