Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

EducațieColegiul Codreanu nu se dezminte- Cristina Făinărea va merge la olimpiada națională...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Colegiul Codreanu nu se dezminte- Cristina Făinărea va merge la olimpiada națională de limbă engleză

Etapa națională a competiției care se va desfășura în perioada 09-13 aprilie 2023 la Cluj-Napoca. 

Cele mai citite Știri

Colegiul Codreanu nu se dezminte- Cristina Făinărea va merge la olimpiada națională de limbă engleză

Etapa națională a competiției care se va desfășura în perioada 09-13 aprilie 2023 la Cluj-Napoca. 

- Reclama -
Etapa județeană a Olimpiadei naționale de limbă engleză, desfășurată pe 11 martie 2023 – proba scrisă și pe 18 martie 2023 – proba orală (probă susținută doar de elevii de liceu care au obținut minim 95 puncte la proba scrisă), a avut 187 elevi participanți.

Competiția s-a desfășurat la Colegiul Economic „Anghel Rugină” din Vaslui .

Regulamentul specific privind organizarea și desfășurarea olimpiadei naționale de limba engleză prevede, pentru calificarea la etapa națională, obținerea unui punctaj minim de 95 de puncte, atât la nivel gimnazial, cât și la nivel liceal.

La etapa națională a Olimpiadei se alocă câte un loc/fiecare an de studiu pentru fiecare secțiune.
Pentru limba engleză, la etapa națională a Olimpiadei se atribuie pentru gimnaziu maximum 23 locuri suplimentare/an de studiu și pentru liceu se atribuie maxim 23 locuri suplimentare/an de studiu (13 locuri pentru secțiunea A și 10 locuri pentru secțiunea B), în ordinea descrescătoare a punctajelor obținute conform clasamentului național realizat după finalizarea etapei județene/a sectoarelor municipiului București.

Elevii care vor reprezenta județul Vaslui la etapa națională la limba engleză sunt:
– Dinu Andrei Cristian, elev în clasa a VII – a la Școala Gimnazială „Constantin Parfene” Vaslui, profesor îndrumător Chiriac Erika Karina, a reușit să obțină la etapa județeană premiul I cu 97 puncte.
– Perju Sofia, elevă în clasa a VIII – a la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Vaslui, profesor îndrumător Vasile Monica, a reușit să obțină la etapa județeană premiul I cu 98,50 puncte.

Făinărea Cristina, elevă în clasa a IX – a la Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad, profesor îndrumător Bahnă Liliana, calificată la clasa a IX -a, secțiunea A, a reușit să obțină la etapa județeană premiul I cu 96,50 puncte. Eleva studiază limba engleză și la Centrul Județean de Excelență, unde profesor îndrumător este Racoviță Denisa.

– Borș Biana-Miruna, elevă în clasa a IX – a la Liceul „Ștefan Procopiu” Vaslui, profesor îndrumător Mandrea Teodora, calificată la clasa a IX -a, secțiunea B, a reușit să obțină la etapa județeană premiul I cu 97,50 puncte.
– Iancu Daria-Miruna, elevă în clasa a X – a la Colegiul Național „Cuza Vodă” Huși, profesor îndrumător Ionescu Andreea, calificată categoria clasa a X -a, secțiunea A, a reușit să obțină la etapa județeană premiul I cu 97 puncte. Eleva studiază limba engleză și la Centrul Județean de Excelență, unde profesor îndrumător este Hîrjete Ema.
– Prună Bianca Daria, elevă în clasa a X – a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, profesori îndrumători Neacșu Carmen-Luiza și Aprodu Narcis, calificată la clasa a X -a, secțiunea B, a reușit să obțină la etapa județeană premiul I cu 97,50 puncte.
Pascaru Miruna, elevă în clasa a XI – a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, profesor îndrumător Neacșu Carmen-Luiza, calificată la clasa a XI -a, secțiunea A, a reușit să obțină la etapa județeană premiul I cu 96,50 puncte.

– Ciubotaru Ștefania, elevă în clasa a XI – a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, profesor îndrumător Liteanu Mihaela-Claudia, calificată la clasa a XI -a, secțiunea B, a reușit să obțină la etapa județeană premiul I cu 97,50 puncte.

- Reclama-reclame ziare barlad

– Boicu Ionuț, elev în clasa a XII – a la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Vaslui, profesor îndrumător Pracsiu Virginia-Hortensia, calificat la clasa a XII -a, secțiunea A, a reușit să obțină la etapa județeană premiul I cu 97,50 puncte.

Etapa națională a competiției care se va desfășura în perioada 09-13 aprilie 2023 la Cluj-Napoca.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Bârladul, din nou, gazdă primitoare pentru zecile de dansatori care au participat la un concurs devenit tradiție!

În perioada 21-23 iunie 2024, a avut loc la Bârlad etapa națională a Concursului Național de dans și costume...

Alte știri de interes

- Advertisement -