Concursul “ mândru românaș” și-a desemnat câștigătorii

0
Concursul “ mândru românaș” și-a desemnat câștigătorii
- Reclamă -
PNL Barlad Alegeri 2024

O pată de culoare -așa putem caracteriza intrarea în biblioteca “ Stroe Belloescu” din Bârlad. Inimoasele bibliotecare au afișat lucrările primite în urma desfășurării concursului “ Mândru că sunt românaș”. Câștigătorii sunt așteptați să își ridice premiile de la sediul instituției de cultură.

“ După ce aproape un an am stat la distanță unii de ceilalți, iată că Unirea Principatelor Române realizată de domnitorul A. I. Cuza în anul 1859, i-a unit pe micii bârlădeni, și nu numai, prin intermediul concursului „Mândru românaș”, concurs finalizat cu o expoziție a lucrărilor realizate, ce va fi prezentată publicului în perioada 20-22 ianuarie.
Participanții cu lucrări în expoziție sunt așteptați la Bibliotecă pentru a fi premiați. De asemenea, vom oferi diplome de participare și semne de carte celor care nu au reușit să aducă lucrările.
Concursul “ mândru românaș” Concursul “ mândru românaș” și-a desemnat câștigătorii Concursul “ mândru românaș” Concursul “ mândru românaș” și-a desemnat câștigătorii

Vă mulțumim pentru interesul acordat concursului nostru și vă invităm să ne urmăriți în continuare pentru că vă pregătim și alte surprize!” , au transmis prin intermediul unei postări online reprezentanții bibliotecii “ Stroe Belloescu” din Bârlad.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.