Concursul “ mândru românaș” și-a desemnat câștigătorii

0
Concursul “ mândru românaș” și-a desemnat câștigătorii
- Reclamă -

O pată de culoare -așa putem caracteriza intrarea în biblioteca “ Stroe Belloescu” din Bârlad. Inimoasele bibliotecare au afișat lucrările primite în urma desfășurării concursului “ Mândru că sunt românaș”. Câștigătorii sunt așteptați să își ridice premiile de la sediul instituției de cultură.

“ După ce aproape un an am stat la distanță unii de ceilalți, iată că Unirea Principatelor Române realizată de domnitorul A. I. Cuza în anul 1859, i-a unit pe micii bârlădeni, și nu numai, prin intermediul concursului „Mândru românaș”, concurs finalizat cu o expoziție a lucrărilor realizate, ce va fi prezentată publicului în perioada 20-22 ianuarie.
Participanții cu lucrări în expoziție sunt așteptați la Bibliotecă pentru a fi premiați. De asemenea, vom oferi diplome de participare și semne de carte celor care nu au reușit să aducă lucrările.

Vă mulțumim pentru interesul acordat concursului nostru și vă invităm să ne urmăriți în continuare pentru că vă pregătim și alte surprize!” , au transmis prin intermediul unei postări online reprezentanții bibliotecii “ Stroe Belloescu” din Bârlad.

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.