Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

SănătateSARS-CoV-2 face o nouă victimă în Vaslui
Articol din categoria: Stiri si Informatii

SARS-CoV-2 face o nouă victimă în Vaslui

Cele mai citite Știri

SARS-CoV-2 face o nouă victimă în Vaslui

- Reclama -
PNL Barlad Alegeri 2024

SARS-CoV-2 face o nouă victimă în Vaslui

Covid-19 face victime și în rândul personalului TESA din spitale!Victima, o femeie în vârstă de 59 de ani, economistă în cadrul  Compartimentului de audit al SJU Vaslui. Pe 9 iulie pacienta a fost internată , iar pe 17.07 a fost transferată la ATI fiind depistată pozitiv cu infecție SARS-CoV-2 formă severă, aceasta având și diabet zaharat tip 2. Pe 21 iulie aceasta moare la Spitalul suport COVID din Bârlad.

Acesta este al doilea deces înregistrat în rândul salariaților din Spitalul Județean de Urgență Vaslui, după ce în data de 02.05.2020 a mai decedat o îngrijitoare.
Reamintim că în data de 08 iulie , nu mai puțin de 7 salariați, angajati la Resurse Umane şi Contabilitate, au fost infectați cu SARS-CoV-2 .

În județul Vaslui se înregistrează un număr total de 418 cazuri confirmate pozitiv COVID-19 (reprezentând 1.04% din cazurile la nivel național), din care 151 persoane vindecate și 22 decese (rata mortalității la nivel județean este de 5.26%).
Vaslui se situează pe locul 31 în clasamentul național după numărul de cazuri confirmate iar pe locul 28 în funcție de numărul de decese conform https://covid.solidaritatea-sanitara.ro/

La această oră , conform raportărilor făcute de Direcția de Sănătate Publică Vaslui avem 407 cazuri confirmate cu noul coronavirus. Miercuri, 22.07, au fost depistate 10 persoane infectate. 127 de persoane internate sunt în prezent internate în spital, iar 101 vasluieni pozitivi sunt la domiciliu.

Până acum au fost înregistrate 23 de decese, iar 156 de persoane au fost declarate vindecate.

- Reclama-reclame ziare barlad

Până astăzi, 22 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 40.163 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

24.663 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.693 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.030 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 372 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Concert Seara Șlagărelor Nemuritoare Bârlad
Casa de ajutor reciproc barlad
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
- Reclamă -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Ciprian Ionuț Trifan este candidatul susținut de PSD Vaslui pentru funcția de președinte al Consiliului Județean

Actualmente vicepreședinte al Consiliului Județean Vaslui, social-democratul Ciprian-Ionuţ Trifan a fost desemnat în unanimitate să intre în bătălia electorală...

Alte știri de interes

- Advertisement -