Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

AdministrațieCovid-19 naște război la Bârlad
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Covid-19 naște război la Bârlad

Cele mai citite Știri

Covid-19 naște război la Bârlad

- Reclama -

”Bouroș ia-te de mână cu Tătaru și cu Vlada și încolonați-vă spre pușcărie!”

Deputatul PSD Adrian Solomon îi acuză pe ministrul Sănătății, directorul DSP Vaslui și primarul Boroș în legătură cu felul cum au gestionat lupta anti-Covid în orașul Bârlad. Printr-un comunicat de presă, Adrian Solomon le transmite celor trei oficiali : ” Bouroș ia-te de mână cu Tătaru și cu Vlada și încolonați-vă spre pușcărie! Eu rămân să merg tot la șaormerie .

” De data asta ți-a ieșit Bouroș!”

După ce în vremea stării de urgență începea să se vadă din satelit că masura închiderii Spitalului din Bârlad a fost una pripită și menită să dea drumul la achizițiile exagerat de scumpe și fără licitație făcute de primărie în numele luptei anti-Covid, după ce au fost trimiși în bejenie sanitară mii de bârlădeni spre Vaslui din care peste 2000 au fost internați acolo, după ce bârlădenii cu boli cronice au rămas 3 luni fără tratament, câteva sute dispărând dintre noi, iată ca Bouroș – Tătaru – Vlada au decis redeschiderea în urmă cu o lună a Spitalului din Bârlad.

Pentru ca operațiunea să fie deplină au început internările și testările fără o minimă precauție și protecție. Au fost internați suspecți cu nonsuspecți în același salon, erau adunați câte 30-40 într-o încăpere ca sa fie testați…! Că doctorul nu se îmbracă în combinezon toată ziua… s-au relaxat toate regulile de protecție, toate acestea culminând cu transformarea Spitalului în focar de infecție Covid. Că este așa o demonstrează infectarea chiar a directorului de îngrijiri, cea care trebuia să nu lase garda jos nicio secundă, nici în fața prietenelor sale.

Numărul mare de asistente care s-au infectat arată proasta instruire și proasta organizare a circuitelor ce ar fi trebuit să fie zilnic verificate de DSP în această perioadă. Faptul că spitalul e sursa de îmbolnăvire o poate demonstra orice anchetă epidemiologică. Dacă în trei luni în tot județul am avut 140 de cazuri, acum doar în Bârlad se pare că ne apropiem de această cifră. În tot acest timp ispravnicul de Bârlad se joacă de-a geto-dacii și rromanii! Acest BoroșPișta a orașului nostru și-a văzut visul cu ochii: are destul de mulți Covidați ca să poată escroca UE și să primească bani de paturi noi chiar daca spitalul nu e consolidat și stă să pice la un nou mare cutremur. Bouroș ia-te de mână cu Tătaru și cu Vlada și încolonați-vă spre pușcărie! Eu rămân să merg tot la șaormerie.

PS: Și te rugăm măcar de data asta să fii barbat! Nu spune că nu ai nicio vină, asumă-ți calitatea de ORDONATOR PRINCIPAL DE CREDITE al Spitalului și cea de Conducător al Comitetului local pentru situații de urgență!

- Reclama-reclame ziare barlad

PSS: rămâne să ne rugăm pentru sănătatea bârlădenilor că doar Dumnezeu ne mai poate apăra, incompetența și interesele voastre niciodată!”

Deputat Adrian Solomon

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
- Reclamă -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Un profesor cu har oferă tinerilor bârlădeni o ALTFEL de tabără în care utilul se îmbină cu plăcutul

Asociația “Viitor Trecutului Nostru” din Bârlad continuă , în al șaselea an consecutiv , programul “Universul noilor tehnologii și...

Alte știri de interes

- Advertisement -